Verlangens vanuit je ziel

Verlangens vanuit je ziel

Verlangens vanuit je ziel

Je verlangens vanuit je ziel zijn nooit afhankelijk van één of een bepaald persoon. Want deze gaan over wat jij te geven hebt. Nooit over krijgen. Maar het kan wel zo zijn dat je partner niet kan of durft te ontvangen wat jij te geven hebt.

Als er eerst nog behoeften vervuld dienen te worden. Aangezien er nog een leegte gevoeld wordt. Die je partner eerst zelf mag opvullen. En hierdoor nog niet geïnteresseerd is in jouw of de eigen verlangens vanuit de ziel.

Verlangens vanuit je ziel

Jouw verlangens zijn verbonden met de Bron, het Universum of God. Het zijn uitingen van de Liefde die je bent. Het is de bedoeling dat je jouw verlangens volgt. Laat je niet tegenhouden door je partner als die je niet begrijpt.

En niet dezelfde verlangens heeft. Ga niet proberen je waarde te bewijzen of jouw verlangens opdringen. Het is jouw verlangen. Je partner hoeft niet hieraan mee te werken. Maar er zijn altijd anderen die dat wel vrijwillig willen.

Omdat zij dezelfde verlangens hebben of wel jouw Liefde kunnen ontvangen. Jouw Liefde uiten op je eigen en unieke manier gaat altijd via je verlangens. Het zijn de wegwijzers van je ziel. Iedereen heeft daarom verlangens.

Maar niet iedereen heeft dezelfde verlangens. Een strijd om je verlangens is niet nodig. Heb geduld wanneer je nog geen matchende partner hebt ontmoet waarbij jij jouw verlangens kunt volgen. Matchende personen komen vanzelf op je pad.

Aangezien je een deel bent van het geheel. Verbonden door energie met de Bron, het Universum of God. Je bent nooit alleen. Je verlangens vanuit je ziel staan niet op zichzelf. En zijn ook niet egoïstisch. Het dient de wereld.

Soms heeft het een kleine inpact en soms een grote. De waarde blijft echter altijd gelijk. Je waarde is namelijk nooit afhankelijk van een resultaat. Jij bent Liefde. En dit uit zich op verschillende manieren. Liefde is Liefde.

Gerelateerde artikelen

Leven vanuit de verbinding met je ziel

Bewuste en onbewuste partner

Emotionele vrouwen en mannen

Misverstanden over verlangens

Tegengestelde seksuele verlangens