Seks met een matchende partner

Seks met een matchende partner

Seks met een matchende partner

Je denkt misschien dat je al seks hebt met een matchende partner, omdat je geen problemen ervaart. Terwijl je diep van binnen voelt dat het ook anders kan. Liefdevoller, passievoller of meer intimiteit en verbinding.

Wanneer je naar je eigen seksleven en jezelf durft te gaan kijken, ga je inzien waarom je doet wat doet. En waarom je kiest voor dit seksleven en deze partner. Vaak kom je dan tot de conclusie dat het een onbewuste keuze is.

Hoewel je in eerste instantie dacht dat het een bewuste keuze was. Maar je seksleven en je partner kies je vaak op basis van wat je aangeleerd hebt. En dit heeft niets met jouw innerlijke waarheid en verlangens te maken.

Wel alles met je overlevingspatronen en ongeheelde wonden. Wil je seks met een matchende partner dan mag je eerst jezelf gaan helen. Zodat je niet meer vanuit je wonden en overlevingspatronen kiest. Maar bewust.

Seks met een matchende partner

Waarom zou je kiezen voor seks met een matchende partner? Als je ook genoegen kunt nemen met een niet matchende partner. Het is maar net waartoe je zelf in staat bent. Of je de moed hebt om te kiezen voor Liefde.

De onvoorwaardelijke Liefde. Door alle emotionele afhankelijkheid en behoeftigheid los te laten. Zodat je echt vrij bent om te kiezen. Deze moed is echt nodig net als een zuivere verbinding met je verlangens vanuit je ziel.

Anders weet je nog niet wat bij je past. Je verlangens wijzen je namelijk de weg. Waar je voor mag kiezen. Je verlangens uit je ziel gaan niet over iets krijgen. Maar over jezelf zijn en de Liefde uiten op je eigen unieke manier.

Dit is dus niet egoïstisch, maar brengt juist Liefde voort. Wanneer iemand je egoïstisch vindt, komt dit doordat deze persoon nog afhankelijk en behoeftig is. En iets van jou nodig heeft om zich goed of gelukkig te voelen.

Maar daar ben jij niet verantwoordelijk voor. Bij een matchende en liefdevolle partner kun je volledig jezelf zijn. En heb je nagenoeg dezelfde seksuele verlangens. Er is geen aangepaste versie van jezelf nodig.

Waardoor tijdens de seks de Liefde die je bent kan stromen. En de ware jij zich kan laten gaan en overgeven aan de Liefde via je lichaam, hart, geest en ziel. Voor een ultieme samensmelting en geweldige seks.

Gerelateerde artikelen

Seksueel naar elkaar uitreiken

Wegvluchten van je seksualiteit

Verlangens volgen is liefdevol

Seksuele behoeftigheid en ongezond gedrag

Zielsverlangens en aantrekkingskracht