Seksueel naar elkaar uitreiken

Seksueel naar elkaar uitreiken

Seksueel naar elkaar uitreiken

Wanneer het seksueel naar elkaar uitreiken erg lastig voelt, ga je het meestal uit de weg. Of je doet het op een geforceerde manier. Waardoor dit voor je partner onveilig kan voelen en niet liefdevol.

Want wanneer je seksueel naar elkaar gaat uitreiken vanuit een ongezonde verbinding ontstaat er een kans op afwijzing. Omdat je intentie niet liefdevol is. Vanuit de angst om iets tekort te komen.

Seksueel naar elkaar uitreiken

Het laten weten dat je zin in seks hebt, kan hierdoor beladen voelen. De angst voor afwijzing en de angst om iets tekort te komen, kunnen even groot zijn. En zorgt voor een tweestrijd in jezelf.

Je verlangen naar seks met je partner hoef je niet te verbergen. Dit is niets om je voor te schamen. Maar als je een partner hebt die niet respectvol met jouw verlangens omgaat, kies dan voor jezelf.

En ga na wat je partner je geeft waar je niet zonder denkt te kunnen. Seks is niet oppervlakkig wanneer het vanuit Liefde is. Het zorgt juist voor een stabiele, intieme en verbindende liefdesrelatie.

Seks is geen extraatje of iets wat je moet verdienen door goed gedrag. Seks is meer dan een orgasme of penetratie. Het is een ultieme samensmelting met je partner. Niet alleen het puur lichamelijke.

Tenminste wanneer je een gezonde verbinding met je eigen seksualiteit hebt en jouw partner met de eigen seksualiteit. Zodat de basis Liefde is, je niets van je partner nodig hebt en vrij bent om jezelf te zijn.

Wanneer je dan seksueel naar elkaar gaat uitreiken is er sprake van heelheid en eenheid. Zelfs als je partner je eventueel afwijst. Omdat je niet afhankelijk en behoeftig bent.

Want seks is niet bedoeld om de leegte in jezelf op te vullen. Seks is juist een manier om de Liefde die je bent te uiten op je eigen unieke manier. En de Liefde die je partner is te ontvangen.

Zonder eisen of verwachtingen. Maar open voor wat wil ontstaan. De seks is hierdoor altijd anders. Geen routine. Een op elkaar afgestemd samenzijn vanuit Liefde waarin je beide volledig jezelf kunt zijn.

Gerelateerde artikelen

Wegvluchten van je seksualiteit

Gezonde liefdesrelatie en je seksualiteit

Spirituele verbinding met je seksualiteit

Hart geslacht verbinding

Ontspannen bekken en geslacht