Wegvluchten van je seksualiteit

Wegvluchten van je seksualiteit

Wegvluchten van je seksualiteit

Door het wegvluchten van je eigen seksualiteit, raakt zowel de vrouwelijke als mannelijke energie in jezelf uit balans. Je seksualiteit heeft hierdoor een grote invloed op je liefdesleven en alle relaties in je leven. En verdient Liefde, aandacht en heling.

Want je seksualiteit is de bron van jouw levensenergie. Ofwel je mannelijke en vrouwelijke energie. Het wegvluchten van je seksualiteit heeft als gevolg dat je de vrouwelijke of mannelijke energie in jezelf verwaarloost of forceert.

De vrouwelijke energie staat voor ontvangen. En de mannelijke energie staat voor daadkracht. Beiden zijn even belangrijk. Het ontvangen gaat over het leven aangaan vanuit Liefde. Overgave en vertrouwen zijn hierin de sleutelwoorden.

Daadkracht gaat over je verlangens volgen vanuit Liefde. Keuzes en verantwoordelijkheid zijn hierin de sleutelwoorden. Echter door het aangaan van afhankelijke en behoeftige relaties waarin je seksualiteit niet vrij kan stromen, hou je de disbalans in stand.

Wanneer je onbewust de vrouwelijke energie in jezelf verwaarloosd zal je onbewust de mannelijke energie in jezelf forceren. Dit voelt als daadkracht. Maar eigenlijk is het controledrang vanuit angst. En heeft niets met ware daadkracht te maken.

Wanneer je onbewust de mannelijke energie in jezelf verwaarloosd zal je onbewust de vrouwelijke energie in jezelf forceren. Dit voelt als kunnen ontvangen. Maar eigenlijk is het slachtofferschap vanuit angst. En heeft niets met het ware ontvangen te maken.

Heb je een verwaarloosde vrouwelijke energie in jezelf, dan voel je je aangetrokken tot de verwaarloosde mannelijke energie. En heb je een geforceerde mannelijke energie in jezelf, dan voel je je aangetrokken tot de geforceerde vrouwelijke energie.

De relaties die hieruit ontstaan zijn gebaseerd op angst en disbalans. Die je via de ander probeert te harmoniseren. Echter je blijft hierdoor afhankelijk van en behoeftig naar elkaar. Dit kan voelen als een goede match. Maar het is geen Liefde.

Het is een relatie ontstaan vanuit je gewonde delen. En de wonden in stand gehouden dienen te worden door elkaars wonden te voeden. Anders ben je geen match meer. Het zijn ongezonde relaties waarin je niet vrij bent. En je zowel je eigen wonden als van de ander nodig hebt.

Terwijl liefdevolle relaties ontstaan vanuit de heling van de wonden in jezelf. Waardoor er eenheid en heelheid in jezelf en tussen elkaar onstaat. Harmonie in jezelf en harmonie in de ander zorgt voor harmonie tussen elkaar. Omdat Liefde de basis is.

Wegvluchten van je seksualiteit

Stop daarom met wegvluchten van je eigen seksualiteit. En breng de vrouwelijke als mannelijke energie in jezelf in balans. Zodat je de basis kunt gaan creëren voor gezonde en liefdevolle relaties met geweldige seks. Ook jij bent dit waard.

Gerelateerde artikelen

Spirituele essentie van je seksualiteit

Heling seksualiteit is essentieel

Ware Liefde ontmoeten

Liefdevolle intentie hebben

Voordelen van liefdevolle seks