Ware Liefde ontmoeten

Ware Liefde ontmoeten

Ware Liefde ontmoeten

De ware Liefde ontmoeten gaat in eerste instantie niet over iemand anders die jou de Liefde geeft die je verdient of nodig hebt. Ware Liefde gaat eerst over jezelf ontmoeten. Jij bent de ware Liefde. En die hoef je niet te zoeken.

Het ontmoeten van de ware Liefde begint met een innerlijke reis. De reis naar je hart. Het centrum van jouw Liefde. Deze Liefde wacht geduldig op jou. Totdat jij er verbinding mee maakt. Maar verwacht geen ontspannen reis.

Om de ware Liefde te ontmoeten zullen er vele uitdagingen op je pad komen. Zodat jij jouw hart gaat helen en openen. De ware Liefde zal namelijk niet zomaar verschijnen. Alleen wanneer je in staat bent om deze te herkennen.

En zodra je de ware Liefde herkent hebt, zullen de uitdagingen niet stoppen. Er zullen momenten zijn dat je wilt opgeven. Dat de pijn, frustratie of angst te groot voelt. Maar de ware Liefde is en zal altijd voelbaar zijn in je hart.

De ware Liefde opent je hart voor nieuwe en ongekende mogelijkheden. Dit brengt chaos in je leven. Wat je dacht dat waar was, voelt niet meer waar en zelf beperkent. Je gaat verlangen naar een heel ander leven dan je gewend bent.

Een leven vanuit je hart. Zoals het was voelt niet meer kloppend. Je beseft dat de keuzes die je hebt gemaakt niet vanuit Liefde waren. Ook al dacht je destijds van wel. Maar je voelt nu dat dit niet waar was. Maar je niet anders kon.

Want je hele leven was je onbewust van de ware Liefde. Je dacht dat je wist wat Liefde was. Maar zodra je de ware Liefde hebt ervaren, besef je dat alle keuzes die je maakte vanuit onbewuste programmeringen was.

Waardoor je voelt dat je dit wilt doorbreken. Want je hart wil vrij zijn. Los van wat veilig en comfortabel voelt. Dit heeft steeds minder aantrekkingskracht. En de vrijheid steeds meer. Hoewel dit soms een onmogelijke reis lijkt.

Ware Liefde ontmoeten

Wanneer je leven steeds meer vanuit Liefde gaat ontvouwen doordat je de krampachtige controle los gaat laten, kan de ware Liefde zichtbaar worden via een ander. Hoewel je de ware Liefde zelf bent, kan die gespiegeld worden door een ander.

Een Liefde die niet van deze wereld is. En alle aardse begrippen te boven gaat. Waardoor het alleen voelbaar is in je hart en niet te begrijpen. Het houdt zich niet aan regels en voorwaarden. Maar is altijd onvoorwaardelijk.

Gerelateerde artikelen

Liefdevol aanwezig zijn

Verbinding in de samenleving

Liefdevolle intentie hebben

Ontspannen bekken en geslacht

Spirituele essentie van je seksualiteit