Liefdevolle intentie hebben

Liefdevolle intentie hebben

Liefdevolle intentie

Een liefdevolle intentie hebben helpt je om meer bewust te gaan ervaren. Je intentie omvat wat je graag wilt ervaren. Niet het hoe en wanneer. En ook niet vanuit hebzucht. Maar vanuit je hart.

Zodat je jezelf afstemt op deze liefdevolle intentie. En je je hiervoor openstelt. Seks zonder deze intentie wordt onbewust al snel een poging tot het opvullen van elkaars leegte.

Liefdevolle intentie

Seks vanuit een liefdevolle intentie gaat over diepe intimiteit en echte verbinding. Om nader tot elkaar te komen. Jezelf te uiten. Jezelf te zijn. En elkaar te zien. Te ervaren en vooral lief te hebben.

Dankbaar zijn voor je partner is hierin belangrijk. Zelfs of vooral wanneer je partner jou iets laat zien wat je eigenlijk niet wilt zien. En jou ongemakkelijk, alleen of afgewezen laat voelen.

Waardoor je uitgenodigd wordt om je hart nog meer te openen. Door deze dankbaarheid kan de Liefde stromen tussen elkaar. Wat nodig is om een liefdevolle intentie te kunnen hebben.

Aangezien je intentie gepaard mag gaan met vertrouwen. Want wanneer je een intentie vanuit een tekort hebt, om iets te krijgen van je partner, sta je niet open voor wat er meer zou kunnen ontstaan.

Je beperkt hierdoor jezelf. Een liefdevolle intentie vanuit vertrouwen gaat niet over iets krijgen. Maar over voelen. En de manier waarop dit gevoel aangeraakt wordt in jezelf, is niet van belang.

De manier waarop iets moet gebeuren loslaten is dan ook belangrijk. Dit is vertrouwen op iets groters dan jezelf. Jezelf hieraan overgeven vergt moed. Omdat je uit je veilige comfortzone stapt.

En je bepaalde patronen moet opgeven om iets nieuws te kunnen ervaren. Een liefdevolle intentie wordt gevolg door nieuwe handelingen die ontstaan en mogelijk zijn doordat je gaat vertrouwen.

Vertrouwen op je eigen wijsheid, Liefde en kracht die verbonden is met het grotere geheel maakt de seks een samensmelting tussen elkaars lichaam, hart, geest en ziel. Vredig en vreugdevol.

Gerelateerde artikelen

Ontspannen bekken en geslacht

Seksgesprek met je partner

Gezonde liefdesrelatie en je seksualiteit

Hart geslacht verbinding

Overleefstand seks of hartgedragen seks