Spirituele essentie van je seksualiteit

Spirituele essentie van je seksualiteit

Spirituele essentie

De spirituele essentie van je seksualiteit gaat over het laten stromen van jouw levensenergie in jezelf en de wereld in. Laat je jouw levensenergie bewust op een liefdevolle manier stromen? Of blokkeer je de stroom onbewust?

Het bewust laten stromen van jouw levensenergie vanuit Liefde zorgt voor een krachtige stroom. Je kunt hiermee jezelf helen en bevrijden. Waardoor je kiest voor een leven waarin jij jouw Liefde kan uiten op jouw manier.

Maar wanneer jij jouw levensenergie onbewust blokkeert, zul je jezelf tegenhouden om het leven te leiden wat bij jouw ziel past. Omdat je vanuit de overleefstand leeft en hierdoor kiest voor zekerheid en veiligheid.

Waardoor je niet vrij bent om vanuit je hart te kiezen. Aangezien je nog vastzit in ongezonde patronen. Zodat je wonden onbewust bepalen waarvoor jij kiest. Niet de Liefde die je werkelijk bent. En hierdoor niet kan stromen in jezelf.

Of de wereld in. Je hebt al je levensenergie nodig om vast te houden aan wat jij denkt dat je nodig hebt. Terwijl wanneer je vanuit vertrouwen en overgave gaat leven jouw levensenergie weer vrij kan gaan stromen.

Zodat je deze kunt richten op het volgen van jouw verlangens. De wegwijzers van jouw ziel. Om jouw leven vorm te geven. En je hierdoor ook een liefdevolle bijdrage levert aan de heling van de wereld op je eigen unieke manier.

Als je je niet laat afleiden en verleiden tot het opvullen van de leegte in jezelf door alles buiten jezelf te zoeken. Omdat je nog emotioneel afhankelijk en behoeftig bent. Waardoor je pakt wat je maar kunt pakken.

Zonder te voelen wat er werkelijk in jezelf leeft en liefdevolle aandacht nodig heeft van jezelf. Omdat je je onbewust te verschuilt achter je pijn, wonden en angst. Door te doen alsof en te denken dat je geluk, Liefde en vrijheid in je leven ervaart.

Spirituele essentie

Echter zonder de spirituele essentie van je seksualiteit te voelen en jouw levensenergie bewust laat stromen vanuit Liefde, hou je jezelf voor de gek. Vanuit je hoofd kun je niet voelen. Maar zodra je in staat bent om dit wel te doen, zal je leven veranderen.

Op een manier die je eerst niet voor mogelijk hield. Maar door het leven weer aan te gaan, te ervaren wat het allemaal te bieden heeft en hiervoor echt open te staan, zal je innerlijk geluk, Liefde en vrijheid ervaren.

En wanneer je dan relaties aangaat zullen deze diepe intimiteit vanuit echte verbinding tot stand brengen. Waarin je vrijwillig en oprecht kiest om jezelf te zijn en te laten zien voor het ervaren van jezelf en het leven wat via jou zich openbaart.

Gerelateerde artikelen

Emotioneel onbereikbare partner

Gezonde liefdesrelatie en je seksualiteit

Hart geslacht verbinding

Ontspannen bekken en geslacht

Spirituele verbinding met je seksualiteit