Grootsheid seksualiteit ervaren

Grootsheid seksualiteit ervaren

Grootsheid seksualiteit

Wanneer je je eigen seksualiteit geen of nauwelijks aandacht geeft is het bijna onmogelijk om de grootsheid ervan te ervaren. Het hebben van (oppervlakkige) seks lukt misschien nog wel. Maar je seksualiteit draait om veel meer dan seks.

Het is de bron van jouw levensenergie. En gaat over voelen. Waardoor je bij je passie en plezier kunt komen. Net als je verlangens en creativiteit. Je seksualiteit is de poort naar verbinding. De verbinding met jezelf, anderen en het leven zelf.

Aangezien de basis van alles in het leven energie is. Door je seksualiteit als geen deel van jezelf of je leven te beschouwen, blokkeer je je eigen levensenergie. Wat gevolgen heeft voor alles in je leven. Je seksualiteit staat nooit los van iets.

Ook wanneer je onbewust nog denkt dat je seksualiteit onbelangrijk is. En je dit makkelijk kunt loskoppelen, van je liefdesrelatie en de rest van je leven, vanuit je hoofd. Echter de grootsheid van je seksualiteit is niet te onderdrukken. Of uit te drukken in woorden.

Het is om te ervaren. Net als seks. Dit kan een ultieme samensmelting zijn tussen elkaar. Maar kan ook een strijd met jezelf zijn wanneer je jouw seksualiteit nog onderdrukt, afwijst of negeert. En je nog niet durft te leven ofwel te voelen wie je bent.

Zodat jij jezelf inclusief jouw seksualiteit verstopt en onbenut laat. Terwijl je ziel niet tot bloei kan komen. Waardoor je vast blijft zitten in de overleefstand. Gericht op het veiligstellen van je ego. Vanuit verschillende onbewuste overlevingsmechanismen.

Grootsheid seksualiteit

Dankzij de grootsheid van je seksualiteit krijgt je (seks- en liefdes)leven diepgang. Want je gaat echt voelen. En hierdoor verbinding maken. Met geluk, vreugde, vrede en nog veel meer. Ook de gevoelens die je het liefst vermijdt omdat ze pijnlijk voelen.

Echter, dit is het leven. En geeft je de mogelijkheid om je leven echt te leven. Vanuit Liefde en echte verbinding. Vrij van zelfonderdrukking om jezelf te zijn en te uiten op je eigen manier. Zodat je ook anderen vrij kan laten om zichzelf te zijn en uiten.

Gerelateerde pagina’s

Energetische dynamiek van seks

Spirituele essentie van je seksualiteit

Heling seksualiteit is essentieel

Levensenergie is je seksuele energie

Seksualiteit is de bron van jouw levensenergie