Energetische dynamiek van seks

Energetische dynamiek van seks

Energetische dynamiek van seks

Aangezien alles energie is, ook als je je hier niet bewust van bent, ontkom je niet aan de energetische dynamiek van seks. Te beginnen met de seksuele aantrekkingskracht die op basis van de energie van je ziel is.

Doordat je nagenoeg dezelfde seksblauwdruk hebt. Wat zich uit in het hebben van dezelfde seksuele verlangens en hetzelfde seksritme. Waardoor je seksueel bij elkaar past. Dit is belangrijk zodat je volledig jezelf kunt zijn.

En jezelf seksueel kunt uiten op je eigen unieke manier. Zodat je jezelf niet hoeft in te houden of aan te passen. Waardoor je seksuele energie ofwel levensenergie vrij kan stromen. Zonder over de grenzen van je partner te gaan.

Energetische dynamiek van seks

De energetische dynamiek van seks met elkaar is een wisselwerking tussen jouw en je partner’s energie. Wanneer de energie onzuiver is, stoot je elkaar af. Ook al kun je het niet verklaren. Met als gevolg geen zin in seks met je partner.

Zuivere energie zorgt echter voor de voelbare seksuele aantrekkingskracht tussen elkaar. Maar alleen als je een match bent. En wanneer je in staat bent om voorbij je ego behoeften te gaan en naar je zielsverlangens luistert.

De seksuele aantrekkingskracht maakt het verlangen naar seks met elkaar wakker. Beide zielen willen energetisch samensmelten. Het gevoel van eenheid ervaren. Door zowel het lichaam, als het hart en de geest te openen.

Alsook te verbinden met elkaar. Wanneer je echter onbewust bent van de energetische dynamiek van seks, tast je vaak in het duister. En probeer je op een niet energetische manier je seksleven te verbeteren. Terwijl energie de basis is.

Door je te richten op je eigen energie en je onbewuste gedrag kun je de dynamiek tussen elkaar veranderen. Maar je kunt er ook achterkomen dat je geen match bent. En andere keuzes mag gaan maken die wel bij je ziel passen.

Gerelateerde artikelen

Thuiskomen of klaarkomen

Seksueel samensmelten heeft energetische gevolgen

Passende partner herkennen

Zuiver voelen en partnerkeuze

Bewuste en onbewuste partner