Thuiskomen of klaarkomen

Thuiskomen of klaarkomen

Thuiskomen

Het gevoel van samen één zijn, de levensenergie die door je lichaam stroomt en de onvoorwaadelijke Liefde tussen elkaar geeft de seks de intimiteit en verbinding waar iedereen diep van binnen naar verlangt.

Aangezien dit het gevoel is van bij jezelf thuiskomen. Hier kan klaarkomen bijna niet tegen op. Hoe lekker of fijn het ook is. Het is maar een kort piek moment. Tenzij het een gevolg is van het thuiskomen bij jezelf.

Thuiskomen bij jezelf

Een overgave aan de Liefde. Vanuit ontspanning opgaan in het moment. Geen uitvlucht of een puur lichamelijke reactie op stimulatie. Maar een energetische samensmelting van je lichaam, hart, geest en ziel.

Een orgasme wat zo diep voelbaar is dat je het nog uren kan voelen. In je hele lichaam. Als ook in je hart en geest. Je opent je voor het leven door deze energetische samensmelting. Je natuurlijke staat van zijn.

Zodat het leven ofwel de Liefde in elke cel van je lichaam voelbaar is. Dat is het orgasme waar je eigenlijk naar verlangt in plaats van een tijdelijke piek. Maar ook vaak onbereikbaar voelt. Want het vergt nogal wat.

Namelijk om je lichaam, hart en geest te openen voor het leven zelf. Zodat je de Liefde, die je bent, gaat voelen, je levensenergie voelt stromen en de eenheid. Dit is misschien wel het krachtigste “gevoel” wat er is.

Het verandert de verbinding met jezelf, anderen en het leven zelf. Waardoor de seks een andere dimensie krijgt. En een piekorgasme niet het hoogtepunt is of iets is waar naar gestreefd hoeft te worden.

Zodat er diepe verbinding en intimiteit kan ontstaan tijdens de seks. Door bij jezelf thuis gekomen te zijn, voel je dat je helemaal jezelf mag zijn en uiten. Natuurlijk op een gezonde manier. Waardoor je je vrij voelt.

Vrij om te kiezen wat bij je past. Je hoeft jezelf niet te bewijzen of anders voor te doen. Hierdoor zet je je masker af. Want niets is zo aantrekkelijk, voor een matchende partner, als jou naakt te zien.

Niet alleen je lichaam. Maar ook je hart, geest en ziel. Want dan pas kun je elkaar echt zien, aanraken en volledig samensmelten. Zonder jezelf te verliezen. Zodat de seks intiem en verbindend is vanuit Liefde.

Gerelateerde artikelen

Overgave aan je partner

Volledig naakt zijn

Zichtbaar zijn in je relatie en tijdens de seks

Orgasme vanuit ontspanning is verdiepend

Spirituele essentie van je seksualiteit