Overgave aan je partner

Overgave aan je partner

Overgave aan je partner

Tijdens de seks is overgave aan je partner vanuit Liefde alleen mogelijk wanneer je echt durft te ervaren. De verbinding tussen elkaar. En je jouw partner volledig vertrouwt. Wat niet betekent dat je partner steeds doet wat jij wil.

Maar dat de intentie van je partner zuiver is. Liefdevol. Geen verborgen agenda. Maar juist eerlijk en open is. Zichzelf is en laat zien. Niets van zichzelf probeert te verbergen. En de Liefde volgt zonder zich in te houden bij je.

Overgave aan je partner

Overgave aan je partner wanneer je niet weet wat je partner gaat doen, kan nogal lastig zijn. Routinematige seks voelt veel veiliger en makkelijker. Je weet precies waar je aan toe bent. Geen onverwachte wendingen en stemmingen.

Maar de passie verdwijnt meestal hierdoor. Want het gebrek aan vertrouwen is voelbaar. Jezelf uiten en je verlangens volgen is lastig. Want dan verbreek je de routinematige seks. En voldoe je niet meer aan de verwachtingen van je partner.

Misschien stel je wel je partner teleur. Omdat je partner zich geen raad weet met jou. Jouw emoties en verlangens. Want de routinematige seks moet dit allemaal voorkomen. Maar de magie van het leven blijft hierdoor ook verborgen.

Zodra je de verbinding aan durft te gaan tijdens de seks met je partner, kan de Liefde krachtig stromen tussen elkaar. En de overgave aan je partner is niets meer dan alle vormen van controle loslaten en opgaan in het moment.

Je lichaam en alles van jou vrij kan bewegen op de stroom van de Liefde. Afgestemd op elkaar wanneer je een match bent. Waardoor je ook kunt afwisselen en jouw partner zich kan overgeven aan jou. Zodat je samen in balans bent.

En de seks veel meer is dan een lichamelijk en afstandelijk streven naar een orgasme of wat dan ook wat je via seks probeert te krijgen. Voor seks die intiem en verbindend is waarin je volledig openstaat voor de Liefde. Met je lichaam, hart, geest en ziel.

Gerelateerde artikelen

Onbewuste bewust maken

Seksuele teleurstelling is onvermijdelijk

Seksuele overgave begint met zelfvertrouwen

Afstandelijke seks uit angst voor afwijzing

Verlangens vanuit je ziel