Blind date om voorbij je ego te komen

Blind date om voorbij je ego te komen

Blind date

Een letterlijke blind date (met je partner) om de energie tussen elkaar te voelen, zorgt voor diepe intimiteit. Al je andere zintuigen komen tot leven. Door je zicht tijdelijk te blokkeren, kun je gaan voelen. Als je dit tenminste durft. Het is een overgave aan je lichaam. Waarin ook ongemakkelijke en pijnlijke gevoelens naar boven kunnen komen.

Blind date

Want je hoofd komt tot rust en je lichaam opent zich langzaam steeds meer. Voor jezelf en je partner. Zodat je dichter bij jezelf kunt komen en je partner kunt toelaten op een manier die bij je past. Zodra jij jouw lichaam gaat openen, kan alle spanning losgelaten worden. En hierdoor komt er energie vrij.

Waardoor je je energiek voelt, want je vuur begint heftiger te branden. Echte verbinding met jezelf ontstaat en is hierdoor ook mogelijk met je partner. Door meer te vertrouwen op je gevoel tijdens je blind date, gaje de energie in jezelf voelen en de energie van je partner. Dit gaat voorbij je ego.

Wat je werkelijk voelt en uitstraalt, is nu ook voelbaar voor je partner. Je masker verdwijnt. En ook de woorden. Woorden zijn niet nodig om te voelen. Energie gaat rechtstreeks je hart in. Een blind date stimuleert je om echt de verbinding te maken met elkaar. Er is geen afleiding aanwezig. Puur je gevoel.

Zodat de Liefde kan blijven stromen. Even helemaal niets doen en volledig aanwezig zijn. Samen. Elke ademhaling, aanraking en opkomende emotie voelen. Elke emotie mag er zijn. Emoties voelen is geen zwakte. Je hoeft je niet te schamen. Je kwetsbaar voelen is menselijk. Echte verbinding daar gaat het om.

De verhalen uit angst in je hoofd zijn niet nodig en beletten je om echt te voelen en verbinding te maken. Je blokkeert hiermee je eigen energiestroom. Voelen is belangrijk om een liefdevolle verbinding met jezelf en je partner te kunnen maken. Waardoor je volledig jezelf kunt accepteren en zijn. En hierdoor je partner ook.

Gerelateerde artikelen

Fysiek contact is goed voor je gezondheid

Vluchtgedrag als innerlijke pijn te veel is

Emoties en verlangens uiten voor een beter seksleven

Emotionele onvolwassenheid en verbinding

Emotionele gezondheid is verbonden met je seksuele gezondheid