Creatiekracht is seksuele Liefde

Creatiekracht is seksuele Liefde

Creatiekracht

Door de verbinding met je eigen seksualiteit te herstellen via onvoorwaardelijke Liefde, zal de seksuele Liefde ofwel seksuele energie in jezelf gaan stromen. Zodat je van overleven naar echt leven gaat. Waardoor je verlangens voelbaar worden. Zodat je van overleven naar echt leven gaat. En je bewust je creatiekracht kunt gebruiken door vanuit je verlangens te leven.

Want doordat de seksuele Liefde of energie stroomt in jezelf, ga je vanuit je verlangens keuzes maken in plaats vanuit angst en behoeftigheid. Waardoor jij jezelf kunt zijn en laten zien. En hierdoor de Liefde uitstralen die je bent. Op een manier die veel dieper en intiemer is dan dat je misschien gewend bent. Want het uiten van je unieke gaven kan in eerste instantie angstig aanvoelen.

Maar het zorgt voor liefdevolle veranderingen in je leven. Je unieke gaven en verlangens vanuit Liefde zijn aan elkaar gekoppeld. En geven aan hoe jij op jouw eigen unieke manier Liefde kunt uitstralen. En je hierdoor een bijdrage kunt gaan leveren aan het verhogen van de energie op aarde. Voor een liefdevolle wereld.

Creatiekracht

Creatiekracht gaat voorbij aan het logische of rationele denken. Waardoor je buiten de gebaande paden gaat denken om je leven te leven. En hierdoor ga je nieuwe paden bewandelen, paden die bij jou passen omdat jij hier bewust voor gekozen hebt vanwege je verlangens. Maar hiervoor moet je wel eerst in verbinding met je seksualiteit zijn.

Seksuele Liefde is de natuurlijke en energetische verbinding tussen je seksualiteit en onvoorwaardelijke Liefde. Door deze verbinding te herstellen kan de seksuele Liefde ofwel seksuele energie weer stromen. Waardoor je ook in verbinding komt met je verlangens. Deze verlangens zijn niet fout. Het gaat juist om het uitstralen van Liefde.

Het bewandelen van het pad van de Liefde gaat niet over resultaten, de reactie van de buitenwereld, maar over het uiten van jezelf. Verlangens gaan niet over iets bereiken of krijgen. Door de verbinding vanuit Liefde met jezelf ervaar je voldoening in alles wat je doet vanuit je verlangens. Want je verlangens uiten is Liefde.

Gerelateerde artikelen

Verlangens afkeuren is creatiekracht blokkeren

Volgen van je verlangens brengt je in beweging

Seksleven creëren wat bij je past

Allerbeste seksleven creëren is niet egoïstisch

Slecht seksleven accepteren vanuit slachtofferschap