Energetische koorden en menstruatie

Energetische koorden en menstruatie

Energetische koorden

Wanneer je seks hebt, ontstaan er energetische koorden tussen elkaar. Een vorm van intimiteit. Onbewust deel je van alles met elkaar. Niet alleen de voelbare emoties en gevoelens.

Ook wat je voor jezelf en elkaar (onbewust) verborgen probeert te houden. En zelfs elkaars dieperliggende pijn en wonden. Waardoor dit invloed heeft op het energieveld van de ander.

Energetische koorden

Als je hier niet bewust van bent, kunnen deze energiekoorden jaren blijven bestaan. De energie van de ander blijft in je energetische lichaam vastzitten totdat je het bewust gaat loslaten. 

Hoewel het lichaam van de vrouw via haar menstruatie haar eigen lichaam schoonmaakt, is dit vaak niet genoeg vanwege de weerstand die een vrouw voelt tegen haar menstruatie.

Haar menstruatie is echter een belangrijk en natuurlijk proces waar tijd voor genomen mag worden. Hoewel dit vaak moeilijk is vanwege de dagelijkse bezigheden die gewoon doorgaan. 

Door het schoonmaakproces komen alle emoties, pijn en wonden los. Ook die via de energetische koorden bij de vrouw in haar lichaam, met name in haar baarmoeder, vast zijn komen te zitten.

Doordat ze er geen of weinig liefdevolle aandacht aan haar menstruatie heeft besteedt. Waardoor het schoonmaakproces niet natuurlijk kan verlopen. En ze het juist tegen houdt.

Maar door liefdevolle aandacht kan de Liefde weer vrij via haar seksualiteit en vagina stromen. Zodat de seks geen uitwisseling meer is van vastgehouden emoties, pijn en wonden.

En seks een manier is om de Liefde te laten stromen tussen elkaar. Zonder de energetische koorden van anderen. Om een zuivere verbinding met elkaar te maken tijdens de seks.

Waarbij echte intimiteit mogelijk is. Vanuit bewuste openheid en eerlijkheid. Waardoor de seks afgestemd is op de Liefde en op elkaar. Voor geweldige seks waarbij je volledig jezelf kunt zijn.

Gerelateerde artikelen

Hart geslacht verbinding

Zichtbaar zijn in je relatie en tijdens de seks

Gepassioneerde seks is niet voor iedereen

Onvervulde seksuele behoeften

Monogame relatie zonder seks