Zichtbaar zijn in je relatie en tijdens de seks

Zichtbaar zijn in je relatie en tijdens de seks

Zichtbaar zijn

Zichtbaar zijn is nodig om jezelf in je relatie te helen. En jezelf te bevrijden van je eigen ongezonde patronen. Die ook, of misschien wel juist vooral, tijdens de seks zichtbaar en voelbaar zijn.

Daarom verdwijnt de seks vaak naar de achtergrond. Met als smoes dat dit heel normaal is. Om er niet serieus mee aan de slag te gaan. Want dat kan nogal eens ongemakkelijk voelen en vooral pijnlijk zijn.

In een gezonde relatie ben je beiden even zichtbaar. Je laat jezelf zien en horen. Je bent trouw aan jezelf, wat de seksuele aantrekkingskracht tussen elkaar versterkt. Tenminste wanneer je een zielsmatch bent.

En er sprake is van Liefde. Anders zal het zichtbaar zijn je relatie verstoren. Omdat je elkaar niet aankan en het niet aandurft om echt eerlijk en open naar elkaar te zijn. Doordat je niet weet hoe je verbindend en intiem met elkaar omgaat.

Zichtbaar zijn

Want alle ongezonde patronen komen door deze zichtbaarheid aan het licht. Hierdoor ontstaat een opening naar een diepere vreugde, vrede en Liefde in jezelf en tussen elkaar in je relatie en tijdens de seks. 

Maar hiervoor dienen de ongezonde patronen wel aangekeken te worden. En niet alleen dat. Ook de verhalen die deze patronen in stand houden te doorzien. Zodat je deze langzaam kunt gaan loslaten.

Vanuit Liefde. Waardoor je in staat bent om jezelf te helen. En jouw relatie en je seksleven. Want een relatie of seks waarbij je niet zichtbaar durft te zijn, voelt niet vrij. En vaak zelfs onbevredigend, energieslopend en afstandelijk.

Het kan echt anders. Een relatie waarin de seks wel intiem en verbindend is. Waar je helemaal vrij kunt zijn om de Liefde te uiten die je bent. Vanuit een openheid en eerlijkheid naar jezelf. Waardoor dit ook mogelijk is naar je partner.

Gerelateerde artikelen

Gepassioneerde seks is niet voor iedereen

Het vuur van de Liefde

Eeuwige verliefdheid bestaat echt

Gehaaste seks is orgasme gericht

Spirituele verbinding met je seksualiteit