Het vuur van de Liefde

Het vuur van de Liefde

Het vuur van de Liefde

Het vuur van de Liefde brandt je eigen masker of identiteit weg. Want Liefde doorziet alles. Je overlevingspatronen met bijbehorende identiteit heeft in de wereld van Liefde geen plek meer nodig.

Terwijl het wel gewoon mag bestaan. Je hoeft niet je overlevingspatronen en identiteit te negeren of te verbergen. Vanuit een spiritueel gezien gelukt doel. Het zal op een natuurlijke manier vervagen.

Omdat je beseft dat je vrijer bent zonder. En geleidelijk gaat loslaten wat je tegenhield om je ziel te volgen. De Liefde die je bent. Het vuur van de Liefde ontbrandt in jezelf wanneer je hieraan toe bent.

Het vuur van de Liefde

Dit liefdesvuur is geen zwak vlammetje. Maar een vaak ongekend en transformerend heilig vuur. Waar velen bang voor zijn. Omdat het verandering met zich meebrengt. Hoewel ten goede, soms pijnlijk.

En vaak ongemakkelijk. Om het vuur van de Liefde aan te kunnen is vertrouwen en overgave nodig. Wat in de loop van je leven je meestal afgeleerd is. En een vorm van controle voor in de plaats gekomen is.

Door controle is de Liefde niet meer vrij. Maar wordt het vuur beperkt en klein gehouden. Of zelfs gedooft. De ware betekenis van de Liefde verdwijnt hierdoor. En vervangen door schijnveiligheid.

Dit zie je nog terug in de zgn liefdesrelaties. Angst neemt de plaats in van Liefde. Er wordt onbewust gekozen voor voorspelbaarheid om de angst te bedekken. In plaats van heling door Liefde.

Liefde is een woord geworden, waarbij het gevoel van het vuur ontbreekt. Het vuur waardoor je juist open en eerlijk durft te zijn. En de verantwoordelijk neemt voor je eigen leven inclusief je eigen wonden en angsten.

Door je eigen verhalen heenkijkt en die van je partner. Het vermindert projectie op elkaar. En de dramadriehoek wordt doorzien. Een hele nieuwe manier van samenzijn ontvouwt zich.

Waarin vrijheid, vrede en verliefdheid voelbaar is vanuit je diepste zijn. En echte verbinding en intimiteit mogelijk is. Waardoor ook passie en plezier terugkomen in je relatie. De basis voor geweldige seks.

Gerelateerde artikelen

Gepassioneerde seks is niet voor iedereen

Eeuwige verliefdheid bestaat echt

Gehaaste seks is orgasme gericht

Ademhaling en seksueel genot

Spirituele verbinding met je seksualiteit