Energetische uitwisseling met je partner

Energetische uitwisseling met je partner

Energetische uitwisseling

Elke keer wanneer je contact maakt met je partner is er sprake van een energetische uitwisseling. Echter wanneer deze onbewust is, neem je automatisch de energie van je partner over.

Energetische uitwisseling

Maar wanneer je bewust bent van je eigen energie en die van je partner, zal deze energie jouw energie minder beïnvloeden. Waardoor je stabieler in je eigen leven staat. Als ook in je liefdesrelatie.

Bewust zijn van je eigen energie geeft je de mogelijkheid om hier zelf invloed op uit te oefenen. Je hebt dan de keuze om je eigen energie hoog te houden. En uit de emotionele drama’s te blijven.

Zodat wanneer je partner in een lagere energie zit, jij in je eigen energie kan blijven en je een liefdevolle baken kunt zijn. Vanuit innerlijke rust. Zonder emotioneel te reageren op het gedrag van je partner.

Of het gedrag persoonlijk te maken. Waardoor je partner zich kan uiten en tot zichzelf kan komen in jouw liefdevolle energie en aanwezigheid. Zodat je minder afstand tussen elkaar creëert.

Bij een onbewuste energetische uitwisseling reageer je automatisch op de onderliggende energie van je partner vanuit je ego. Je partner heeft hierdoor veel invloed op je energie en hoe jij je voelt.

Door op de energie van je partner te reageren, verlaat je eigenlijk jezelf. Waardoor je je eigen kracht verliest. En de manier waarop je omgaat met je seksualiteit speelt hier een belangrijke rol in.

Aangezien dit de bron is van jouw levensenergie. Door vanuit je seksualiteit te gaan leven, blijf je in je kracht staan. De energie van je partner heeft hierdoor minder invloed op je eigen energie.

Jouw energie is namelijk de basis van elke handeling. Want je energie bepaalt welke keuzes je maakt, hoe je reageert en hoe je in het leven staat. Vanuit een lage angstige of hoge liefdevolle energie.

De energetische uitwisseling met je partner heeft hierdoor veel invloed op je seks- en liefdesleven. Je hiervan bewust worden, helpt je om een emotioneel stabiele liefdesrelatie op te bouwen met je partner.

Gerelateerde artikelen

Onzuivere energie in je relatie

Seksualiteit is de bron van jouw levensenergie

Hart geslacht verbinding

Disbalans in je liefdesrelatie herkennen

Gezonde liefdesrelatie en je seksualiteit