Heilige relaties draaien om bewustwording

Heilige relaties draaien om bewustwording

Heilige relaties

In heilige relaties heb je elkaar niet nodig. Dat is niet de basis van een heilige relatie. Want de basis is de goddelijke Liefde in jezelf. Ben je op zoek naar bevestiging, medelijden of troost omdat je je gezien en gehoord wilt voelen, heb je nog ongeheelde wonden die nog liefdevol aangekeken mogen worden door jezelf. 

Je partner kan je nooit geven wat je nodig hebt als jij het niet jezelf geeft. Als jij niet naar jezelf luistert en jezelf niet werkelijk ziet. Je partner laat je namelijk zien wat jij geloofd over jezelf. Zelfs als deze de meest liefdevolle persoon op aarde is. Want je kunt alleen maar zien wat je denkt. Wat jij als waarheid hebt aangenomen.

Je partner is jouw spiegel. Je ziet altijd jezelf. Wat je in jezelf wel en niet geaccepteerd hebt. En waar je jezelf tekort doet. Door dit van je partner te verwachten of te eisen. Waardoor je de vrijheid van je partner wilt inperken omdat je iets van je partner wilt wat jij denkt nodig te hebben van je partner om gelukkig te zijn.

Heilige relaties aangaan

Door echt open te staan door jezelf via je partner te zien en te horen, ga je bewust worden van je eigen gedrag en de gedachten die je gedrag bepalen en je emoties triggeren. Je partner is hier niet verantwoordelijk voor. Ook al lijkt dit wel zo. Het bewust worden van jezelf laat je zien waar jij nog niet beseft dat je Liefde bent.

Je bent namelijk niet je lichaam, emoties en gedachten. Doordat jij Liefde bent heb je de keus om hierdoor niet te lijden. Hiervoor is bewustwording wel noodzakelijk. Zodat je kan zien en voelen dat je goddelijke Liefde bent. Waardoor je heel, vrij en één bent met alles en iedereen om je heen.

Zelfs met het leven zelf. En je zo veel mogelijk in Liefde samen kunt zijn. Maar ook om te kunnen creëren vanuit Liefde. Door je verlangens te volgen. Omdat je verlangens de manier zijn om je Liefde te uiten. Zodat je leven geen lijdende weg is naar de dood. Maar een ontdekkingsreis naar jezelf.

Ofwel de goddelijke Liefde. Wanneer je deze Liefde tot uitdrukking kunt brengen zal je leven veranderen. Want je gaat andere keuzes maken die bij je passen. Die afgestemd zijn op de goddelijke Liefde die je bent. Waardoor je ook steeds meer Liefde gaat terugzien in je leven.

Gerelateerde artikelen

Heilige seksualiteit en de goddelijke heelheid

Is het Liefde en hou je van mij?

Persoonlijke liefde en Goddelijke Liefde

De paradox van het leven in Liefde

Voorwaardelijke liefde