Heling kan niet afgedwongen worden

Heling kan niet afgedwongen worden

Heling kan niet afgedwongen worden

Heling vindt alleen plaats wanneer je eraan toe bent en kan daardoor niet afgedwongen worden. Vaak gaat hier een zoektocht aan vooraf. Omdat je alle wanhoop, drama en het vele lijden zat bent. In eerste instantie zal dit vooral ego gericht zijn. Met als doel het gewenste resultaat te behalen.

Je zoekt naar een manier die jou geeft waar jij zo behoefte aan hebt vanwege het gevoel van tekort. Je probeert dit totdat je gaat beseffen dat het niet om het resultaat gaat. Echter het moment waarop dit gebeurt, is niet te voorspellen of af te dwingen. Het hoeft zelfs niet in dit leven te gebeuren.

Heling kan niet afgedwongen worden

Elke ziel heeft een eigen plan. Spiritueel ontwaken en heling is een doel voor de oudere zielen. Ofwel zielen die al vaak gereïncarneerd zijn. Jonge zielen hebben andere doelen. En hoeven zich daar niet mee bezig te houden. Hun tijd komt later. Voor veel oudere zielen is deze tijd aangebroken.

Waardoor heling mogelijk is. Want je wordt je bewust van jezelf. Dat jij niet bent wie je dacht te zijn. Er gaat een hele nieuwe wereld voor je open. Vol wijsheid, kracht en Liefde. Je bewustzijnsniveau wordt groter waardoor je het leven, jezelf en anderen op een andere manier gaat ervaren.

Deze staat van bewustzijn is nodig om jezelf te helen. En de diepte van je wezen te verkennen in plaats van te ontkennen. Waardoor je je ware natuur leert kennen. Evenals je overlevingsmechanisme en patronen. Zodat je de eenheid in en heelheid van jezelf gaat ervaren. En met alles om je heen.

Zodat je het leven, jezelf en anderen steeds vaker ervaart zonder verhalen, projecties en identificaties. Je krijgt hierdoor toegang tot geluk, vrede en vreugde die niet op je ego gebaeerd is. Maar voelbaar is wanneer je in je natuurlijke staat van Liefde bent. Omdat het van binnenuit ontstaat.

Dit pad van de Liefde ofwel heling is een diepgaande transformatie. Met vele en grote uitdagingen. En vaak niet zoals jij het gepland of gewild had. De bevrijding van drama, lijden en wanhoop is een gevolg van de éénwording met alles wat er is. Hiervoor bestaat geen quick fix.

Gerelateerde artikelen

Liefde als helingsmethode

Helingsproces in jezelf

Seksuele heling ontstaat door Liefde

Geromantiseerde Liefde

Seks- en liefdesleven afstemmen op het Universum