Liefde als helingsmethode

Liefde als helingsmethode

Liefde als helingsmethode

Liefde als helingsmethode gebruiken voelt misschien ongrijpbaar. Want Liefde is geen trucje vanuit je hoofd. Het gaat zelfs niet alleen over het voelen van de Liefde.

Deze helingsmethode is meer dan dat. Het brengt je thuis. Terug naar je natuurlijke staat van zijn. Waardoor je eigen lichaam, hart, geest en ziel in Liefde samenkomen.

Liefde als helingsmethode

Liefde als helingsmethode is eigenlijk geen methode. Het gaat dus ook niet over de persoonlijke Liefde die afhankelijk is van iets of iemand. Het gaat over de verbinding met jezelf. 

De Liefde die jij bent. Het is het samenspel van je lichaam, hart, geest en ziel. Het gaat over het bewust worden van je fysieke sensaties, emoties, gedachten en de Liefde in jezelf.

En Liefde over alles in jezelf omarmen. Ofwel niets afwijzen. Wat niet betekent dat je een slachtofferhouding aanneemt. Maar dankbaar bent voor echt alles in je leven.

Waardoor je steeds weer terugkeert naar je eigen kracht, Liefde en wijsheid. En je alles in jezelf kan doorzien. Zodat je vanuit Liefde kan voelen, kijken, luisteren en handelen.

En je ego en je lijden niet meer de basis is van je keuzes en je leven. Maar Liefde de basis. Liefde als helingsmethode is een persoonlijke bewustwordingsreis.

Waarin je jezelf gaat bevrijden van alle illusies. En de Liefde die je bent steeds vrijer kan stromen. In jou en van jou naar anderen en in alles wat je doet. Ook tijdens de seks.

Je lichaam durf je vrij te bewegen. Je hart staat echt open om te ontvangen. Je laat jezelf helemaal zien en laat je horen. Seks wordt hierdoor een expressie van de Liefde die je bent.

Je hoeft niet te bewijzen of te behalen. Je laat je meedrijven op de golven van Liefde. Volledig aanwezig en zonder oordeel. Je hart en verlangens wijzen de weg.

Gerelateerde artikelen

Ultieme samensmelting

Geblokkeerde seksualiteit helen

Donkere kant van seks

Onzekerheid tijdens de seks

Verlangen naar eenheidservaringen