Seks- en liefdesleven afstemmen op het Universum

Seks- en liefdesleven afstemmen op het Universum

Seks- en liefdesleven afstemmen op het Universum

Een betrouwbare en liefdevolle partner zijn gaat niet over doen wat je zegt, lief of zorgzaam zijn. Het gaat vooral over je seks- en liefdesleven afstemmen op het Universum. Door aanwezig te zijn in je leven, relatie of tijdens de seks. Waardoor je openstaat, Liefde bent en bewust keuzes maakt die bij je past.

Seks- en liefdesleven afstemmen op het Universum

Het Universum omvat alles en vormt één geheel. Wat jij zegt, doet of denkt lijkt misschien niet belangrijk voor het grotere geheel. Echter wanneer je seks- en liefdesleven niet afgestemd is op de natuurlijke flow van het Universum ofwel Liefde, blokkeer je het leven in jezelf, je relatie en de seks.

Al je onbewuste keuzes die tegen het leven ingaan, vormen een onnatuurlijk en afgescheiden leven. Vol strijd, eenzaamheid en oppervlakkigheid. Vaak leef je een leven wat niet bij je past. En hierdoor ben je niet echt liefdevol of betrouwbaar. Omdat je vanuit de overleefstand leeft.

Je leven, je relatie en de seks neemt hierdoor een onzuivere vorm aan. Aangezien het gebaseerd is op onbewuste wederzijdse manipulatie, zelfverloochening en diep ontkende angst voor jezelf als anderen. Ter bescherming van je ego en het beeld wat je van jezelf hebt.

Wat eigenlijk nooit overeenkomt met wie je werkelijk bent. Waardoor je je leven, je relatie en de seks probeert te laten voldoen aan het beeld wat je van jezelf hebt. Door jezelf te identificeren met je eigen verzonnen rol. En dit leidt tot onbewuste zelfsabotage van je leven.

Inclusief je relatie en de seks. Want je volgt niet de wijsheid van je lichaam, hart, geest en ziel die in verbinding staat met het Universum. Zodat je gedachten, woorden en handelingen niet afgestemd zijn op jezelf als je partner. Dit geeft een gevoel van onveiligheid, wantrouwen en controledrang.

Terwijl vanuit de verbinding met en afstemming op het Universum de Liefde kan stromen in je leven, je relatie en tijdens de seks. Want Liefde is niet afhankelijk. Zodat de heelheid en eenheid te ervaren is. Waardoor je relatie als de seks meer is dan een onbewust patroon.

En niet om de leegte of een tekort in jezelf op te vullen. Maar juist uit bewuste keuzes ontstaat en bestaat die je seks- en liefdesleven afstemmen op het Universum. Zodat je beiden in staat bent om de Liefde die je bent te uiten op een manier die betrouwbaar, oprecht en natuurlijk is. 

Gerelateerde artikelen

Onbewust seksleven gaat tegen de stroom in

Bezield seks- en liefdesleven

Volledig betrokken zijn tijdens de seks

Onschuldige aard van seks

Schijnveilige seks versus veilige seks