Onbewust seksleven gaat tegen de stroom in

Onbewust seksleven gaat tegen de stroom in

Onbewust seksleven

Een onbewust seksleven leidt tot onvervullende, saaie en prestatiegerichte seks. Omdat de spirituele basis mist. Dit is niets zweverigs. Het is juist onmisbaar in je seksleven als je verbinding en intimiteit wilt ervaren.

Ofwel het aandurft om jezelf te zijn en te laten zien zonder masker op of overlevingsstrategieën. Volledig naakt, uniek en onschuldig. Waardoor je in staat bent om je handelingen samen te laten vallen met het leven in en om je heen.

Onbewust seksleven

Wanneer je tegen je eigen natuur en het leven in gaat, is er geen afstemming op het grotere geheel.  En dit heeft natuurlijk invloed op je liefdesrelatie en seksleven. Aangezien je niet in verbinding bent met je lichaam, hart, geest en ziel.

De verbinding met je ziel is net zo belangrijk als de verbinding met je lichaam, hart en geest. Het zorgt voor eenheid. Een samenwerking gericht op het laten stromen van het leven en de Liefde. Waardoor synchroniciteit ontstaat.

Ook tijdens de seks. Waardoor je op elkaar afgestemd bent. En in lijn met het Universum. Voor een kleurrijke ervaring die een spiegeling is van jouw Liefde. Zodat plezier, genot, passie en creativiteit ervaren wordt.

Een voelbare verbinding en intimiteit met je partner. Vanuit vertrouwen en en een gevoel van innerlijke veiligheid. Je gedragen voelen en de spontane bewegingen die moeiteloos ontstaan en naadloos aansluiten op elkaar.

Want je lichaam voelt levendig en is ontspannen. Je hart staat open voor wat wil onstaan. Net als je geest. Waardoor je met de stroom van Liefde meebeweegt. Vrij en speels jezelf, de Liefde die je bent, tot uiting brengen.

Gerelateerde artikelen

Slecht seksleven accepteren vanuit slachtofferschap

Natuurlijk seksritme ont-wikkelen

Seksueel afstemmen op jezelf

Seksleven creëren wat bij je past

Volledig betrokken zijn tijdens de seks