Bezield seks- en liefdesleven

Bezield seks- en liefdesleven

Bezield seks- en liefdesleven

Van nature verlang je naar een bezield seks- en liefdesleven. Echter door maatschappelijke en opvoedkundige conditioneringen is dit niet zo eenvoudig te ervaren. Waardoor je seks- en liefdesleven vaak vanuit je ego is.

Je ziel, wat verbonden is met je eigen hart als met het Universum, wordt niet betrokken bij je seks- en liefdesleven. Terwijl bezieling juist voor meer verbinding en intimiteit zorgt. Bezielde seks in je liefdesrelatie is niet zweverig.

Het is aards en lichamelijk. En nog veel meer. Want door je ziel mee te laten doen, ga je het grotere geheel ervaren vanuit eenheid en heelheid. Voorbij je eigen kleine ik. Die baat heeft bij hokjes denken, controle en voorspelbaarheid.

Het grotere geheel omvat het gehele universum waar jij deel van uitmaakt. De verbondenheid met zowel de zichtbare als de onzichtbare wereld. Een niet te begrijpen verbinding met alles wat leeft en jouw plaats in het grotere geheel.

Waarin je seksualiteit niet een kleine bijrol heeft. Maar een belangrijk deel is van jouw menszijn. De bron van jouw levensenergie. Maar door een onderdrukte seksualiteit kan je energie niet optimaal stromen. Dit blokkeert het leven in je.

Waardoor je de verbinding met jezelf, anderen als met het Universum niet ervaart vanuit vrijheid, vertrouwen en rust. Met een strijd om te overleven als gevolg. Totdat je bewust wordt van de ware essentie van je eigen seksualiteit.

Bezield seks- en liefdesleven

Een overgave aan je ziel, de Liefde die je bent, vergt moed. Maar laat het leven weer in jou vrij stromen. Zodat er een samensmelting van je lichaam, hart, geest en ziel kan ontstaan. Niet alleen voor een bezield seks- en liefdesleven.

Het leven zoals jij het ervaart, is een afspiegeling van hoe jij met je eigen sekualiteit omgaat. Want het is de basis van je gevoelsleven en verlangens. Dit zijn de richting aanwijzers van je ziel. Om de Liefde die je bent te uiten op je eigen manier.

Gerelateerde artikelen

Spirituele essentie van je seksualiteit

Seksualiteit is je gevoelscentrum

Gelijkwaardige sekspartners zijn

Uit je seksuele comfortzone stappen

Bezielde seks is wederkerig