Uit je seksuele comfortzone stappen

Uit je seksuele comfortzone stappen

Uit je seksuele comfortzone stappen

Uit je seksuele comfortzone stappen is niet makkelijk. Het voelt onveilig en onvoorspelbaar. In je comfortzone is weinig creativiteit nodig. En vaak is het hart gesloten. Waardoor de Liefde niet kan stromen. Maar ook je seksualiteit niet kan ontwaken.

Want je seksuele energie wordt geblokkeerd door de (on)bewuste regels en patronen die jou in je eigen seksuele comfortzone vasthouden. Omdat het volgen van je eigen hart vaak te onveilig voelt. Aangezien het onbekende geen zekerheid geeft.

Uit je seksuele comfortzone stappen

Het ont-dekken van je seksualiteit helpt je om uit je seksuele comfortzone te stappen. Hierdoor kom je namelijk thuis bij de Liefde die je werkelijk bent. Zodat je jouw seksualiteit volledig kunt omarmen en liefdevol kunt uiten op je eigen unieke manier.

Een voorwaarde om intieme en verbindende seks te ervaren. Zodra je jezelf niet hoeft te verloochenen. Maart juist jezelf laat zien in al je kleuren. Waarbij je hart, lichaam, geest en ziel meedoen. Om de Liefde te uiten die je bent. Voorbij je seksuele comfortzone.

Door de onbekende delen van je eigen seksualiteit tegemoet te treden vanuit Liefde, kun je verbinding gaan maken met je gehele seksualiteit als je seksualiteit helen. Waardoor je seksuele energie ofwel je levensenergie krachtig gaat stromen.

En de seks verandert van saai en oppervlakkig naar intiem en verbindend. In je seksuele comfortzone blijven, is niet meer wat je nodig hebt of naar verlangt. Je gaat van overleven naar echt leven en geniet van het leven inclusief van je seksualiteit.

Zonder seksuele comfortzone waarin je onvrij bent. Want je seksualiteit is dan niets meer om bang voor te zijn en hoef je niet te verbergen. Het is een wezenlijk deel van jezelf. Waardoor je een seksleven kiest wat bij je past met een matchende partner.

Gerelateerde artikelen

Geen intieme seks

Seksuele comfortzone en veiligheid ervaren

Seks vanuit je overlevingsmechanisme

Seksualiteit beleven op je eigen manier vanuit vrijheid

Zin in seks accepteren dankzij een open seksualiteit