Bezielde seks is wederkerig

Bezielde seks is wederkerig

Bezielde seks

Bezielde seks met je partner ontstaat vanuit je ziel en laat de Liefde stromen. Het is een wederkerige afstemming op elkaar. Deze wederkerigheid wordt vaak onderschat. Terwijl het essentieel is. De basis van vrijheid.

Want wederkerige Liefde laat je helemaal jezelf zijn. Zodat je de Liefde die je bent kunt uiten op je eigen unieke manier. Ook zorgt het ervoor dat je kiest voor de seks en de partner die bij je past. Op basis van elkaars ziel.

Je ziel wijst je de weg via je verlangens. Door deze zielsverlangens te volgen tijdens de seks, en niet je ikje of ego, zal je diepe verbinding en intimiteit ervaren. Want je kunt dan laten ontstaan wat wil ontstaan.

Bezielde seks

Tijdens bezielde seks gaat een wereld vol mogelijkheden open. Waardoor de seks verandert van oppervlakkig en saai naar een liefdevolle zelfexpressie van het leven via jouw lichaam, hart, geest en ziel.

Want je partner is net zoals jij in staat om de Liefde te laten stromen en zichzelf te uiten. Je bent elkaars gelijke. Allebei heel. Er is een balans tussen de vrouwelijke en mannelijke energie in jezelf als tussen elkaar.

Je laat jouw partner vrij en jouw partner laat jou vrij. Geen eisen of verwachtingen. Je laat je leiden door de Liefde. Voelbaar in je gehele wezen. Niets meer verbergen. Maar juist open en bloot voor een zuivere verbinding.

Volledige acceptatie van elkaar. En met vertrouwen in het grotere geheel. Voorbij het eigen denkvermogen. Beiden neem je de verantwoordelijkheid voor de verbinding en de stromende Liefde.

Zodat de seks geen afleiding is of om iets te krijgen. Maar een intiem samenzijn vanuit echte aandacht en aanwezigheid voor jezelf als voor elkaar. Gericht op niets anders dan het leven te ervaren vanuit Liefde.

Gerelateerde artikelen

Disbalans in je liefdesrelatie herkennen

Seksualiteit is je gevoelscentrum

Grootsheid seksualiteit ervaren

Seksueel vrij zijn

Liefde, aantrekkingskracht, verbinding en intimiteit