Houden van iets wat of iemand wie je niet leuk vindt

Houden van iets wat of iemand wie je niet leuk vindt

Houden van

Houden van is niet de overtreffende trap van iets of iemand heel leuk vinden. Houden van ontstaat wanneer je in je natuurlijke staat van zijn bent. Wanneer je in verbinding bent met de Liefde die je werkelijk bent. Deze Liefde is niet afhankelijk van iets of iemand buiten jezelf.

Je kunt dus van iets of iemand houden terwijl je datgene of diegene niet eens leuk vindt. Het niet leuk vinden kan 2 verschillende oorzaken hebben. Of het resoneert simpelweg niet met je ziel. Of je ervaart weerstand bij datgene of diegene. Deze weerstand ontstaat door het denken in goed en fout.

Zodra je deze weerstand ervaart ben je niet meer in verbinding met Liefde. Houden van voelt dan vaak onmogelijk. Je kijkt namelijk door de ogen van angst. Goed en fout is een illusie van het ego. Een beschermingsmechanisme om je ego in stand te houden. En heeft niets met Liefde te maken.

Houden van

Echt houden van staat los van wat goed of fout is. Los van het gedrag, de woorden of wat dan ook van de ander of een situatie. Houden van overstijgt alle beperkingen die je kunt ervaren. Deze beperkingen zijn niets meer dan gedachten omdat Liefde van binnenuit komt. Het is je kern, je diepste wezen. Wie jij bent.

Jij bent de enige die deze Liefde in jezelf kan blokkeren of laten stromen. Door je Liefde vrij te laten stromen, zul je van je leven gaan houden. Zelfs als het niet gaat zoals je had gewild. Door het leven te omarmen zoals het is, ervaar je rust. Het leven is veranderlijk, niets of niemand blijft hetzelfde.

Vasthouden aan iets of iemand brengt je onvrijheid. Laat de controle en zekerheid willen van het ego los. Leef en volg je hart. Stap uit je comfortzone. Doorbreek bestaande hokjes en zie wat het leven je te brengen heeft. Geniet van wat op je pad komt en laat het weer los. Sta open voor het volgende. Het geluk zit altijd in jezelf.

Gerelateerde artikelen

Seksuele perfectie willen en onzekerheid

Heilige seksualiteit en de goddelijke heelheid

Kwetsbaar durven zijn geeft je vrijheid

Seksueel bij elkaar passen is niet onbelangrijk

Relatie openbreken om weer vrij te zijn