Seksueel bij elkaar passen is niet onbelangrijk

Seksueel bij elkaar passen is niet onbelangrijk

Seksueel bij elkaar passen

Toch wordt er nog steeds gekozen voor een relatie op basis van het ego vanuit een gebrek aan eigen Liefde. Hierdoor is het krijgen van Liefde van de ander belangrijker dan een daadwerkelijke match en hierdoor ook seksueel bij elkaar passen. Terwijl deze behoeftigheid naar Liefde nooit echt plezier of geluk oplevert. Want de leegte in jezelf moet steeds opgevuld worden door de ander.

Je bent afhankelijk en dit brengt veel oordelen en verwachtingen in je leven. Aangezien angst de basis is. Indien Liefde de basis zou zijn, zou je kiezen voor een match tussen elkaar waardoor er ook een seksuele match zou zijn. Want seks is wel belangrijk. Je seksualiteit uiten op een manier die bij je past is nodig om je levensenergie optimaal te kunnen laten stromen. Voor een goede gezondheid en een gezonde relatie tussen elkaar.

Seks ervaren als oppervlakkig of niet belangrijk, geeft je eigen weerstand of gebrek aan verbinding aan. Seksualiteit, emoties en verlangens zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden via je tweede chakra. Waardoor seks enorm kwetsbaar kan voelen, hart openend en helend is. Tenzij je jezelf afsluit van je eigen emoties of verlangens en die van de ander. Dan is seks gewoon seks. Niets bijzonders, saai en afstandelijk.

Dan ervaar je niet voldoening gevende en oppervlakkige seks. Maar seks biedt juist zoveel diepgang zodra je emoties en verlangens toelaat. Zowel die van jezelf als die van de ander. Er ontstaat dan echte intimiteit. Echte verbinding tussen elkaar. Het zijn zonder alle verhalen. En niet op basis van het ego en wat je kunt krijgen van de ander. Als je tenminste jezelf echt durft te openen voor de ander en jezelf durft te uiten bij de ander.

Seksueel bij elkaar passen

Dan is de seks vanuit Liefde en wat je kunt delen met de ander. De Liefde die je bent in al je uniekheid. Zodat je samen kunt genieten. Alles komt van binnenuit. Dus ben jij behoeftig en afhankelijk van de ander, dan heb je niet veel om te delen. Ben je echter in verbinding met de Liefde in jezelf, dan kun je deze delen met de ander. Door gewoon jezelf te zijn. Meer hoef je niet te doen. Ook seksueel gezien. Omdat je seksueel bij elkaar past.

En op de manier die bij je past. Zonder jezelf in te houden of aan te passen. Want je bent niet afhankelijk van de ander. Waardoor je kunt kiezen voor iemand die wel bij je past. En je jezelf kunt delen. Vrijwillig omdat het wederzijds is. Zodat de seks zorgt voor de aller intiemste verbinding die mogelijk is. Waarin je lichaam, hart, geest en ziel samenkomen. Verbinding los van het ego en de angst. Een moment om echt te zijn, te genieten van jezelf, elkaar en het leven zelf.

Gerelateerde artikelen

Zielsverbinding is de basis voor een seksuele match

Verlangens delen zonder behoeftigheid

Liefdesrelatie en seks vanuit afhankelijkheid

Respect en vrijheid in je seksuele relatie

Praten over seksuele gevoelens zonder angst