Relatie openbreken om weer vrij te zijn

Relatie openbreken om weer vrij te zijn

Relatie openbreken

Je relatie openbreken hoeft niet te gaan over relaties of seks met anderen, maar het kan natuurlijk wel een optie zijn. Je relatie openbreken gaat over vrij zijn. De afhankelijkheid en behoeftigheid loslaten. Jezelf helen en je relatie helen.

Relatie openbreken

Wanneer je je opgesloten voelt in een relatie is het tijd om je relatie open te breken. En dit begint met je eigen hart open te breken. Zodat je beseft waar jij nog geen vrijheid ervaart. Voelen in je hart wat je daadwerkelijk verlangt en ga vooral uit je hoofd.

Waardoor je comfortabel wordt met het onbekende of veranderingen. Zodra de (schijn)veiligheid de overhand neemt, blust het vuur in jezelf en hiermee ook in je relatie. Omdat je alle angst onder controle probeert te houden.

Laat de angst los en leef. Geniet van de Liefde zoals die verschijnt in je leven. Niet door eraan vast te houden, maar door het juist weer los te laten. Ga je voor (schijn)veiligheid in je relatie dan ga je aan de Liefde voorbij.

Liefde is vrij. Het tegenovergestelde van angst. Wanneer er angst in je hart zit, is er geen ruimte voor Liefde. Angst richt zich op een tekort in jezelf, de ander of een situatie. Terwijl Liefde overvloed betekent. Dus onvoorwaardelijkheid. Het is er altijd.

Alleen je gedachten blokkeren deze Liefde en zorgt dat die niet meer kan stromen. Je relatie opbreken gaat dus om de Liefde weer te laten stromen. Eerst in jezelf en dan is het pas tussen elkaar ook mogelijk. Waardoor je allebei weer vrij kunt zijn. En toch in verbinding.

Gerelateerde artikelen

Respect en vrijheid in je seksuele relatie

Polyamoreuze relaties horen bij de nieuwe aarde

Verbinding en seks met iemand anders dan je partner

Liefdesrelatie en seks vanuit afhankelijkheid

Liefde voor partner, vrienden of kinderen