Verbinding en seks met iemand anders dan je partner

Verbinding en seks met iemand anders dan je partner

Verbinding

Wanneer je een verbinding voelt met een ander dan je partner, kun je je hiervoor afsluiten uit angst. Maar je kunt je er ook juist voor openen en zien wat deze verbinding je te vertellen heeft. Want elke verbinding laat iets anders van jezelf zien.

Zodat jij jezelf zo volledig mogelijk kunt ervaren. Het kan dan ook zijn dat je je helemaal wilt openen voor de ander en er seks mee wilt hebben. Volgens de normen in de maatschappij wordt dit vaak nog niet geaccepteerd.

En loop je tegen veel oordelen op wat betreft seks met iemand anders dan je partner. Er wordt dan vanuit angst hiernaar gekeken. Dat bijvoorbeeld je een slechte relatie hebt of dat het je alleen om de seks gaat. Dit kan natuurlijk, maar dat hoeft niet zo te zijn.

Verbinding en seks

Het kan ook gewoon gaan om de Liefde met iemand anders te willen delen. En seks is daar een hele goede manier voor. Natuurlijk wel in overleg met je partner. Stiekem kan ook, maar dan creëer je een afstand in de verbinding tussen jou en je partner.

Wat juist niet de bedoeling is als het om de Liefde gaat. Want zodra je een verbinding en seks wilt vanuit Liefde met iemand anders dan je partner, dan is de verbinding met je partner ook uit Liefde. Waardoor je niet stiekem hoeft te doen.

Aangezien Liefde alleen kan stromen als je hier zelf de verantwoordelijkheid voor neemt. En je dus niet afhankelijk of behoeftig bent. Deze basis van Liefde komt vanuit jezelf. En kun je met iedereen delen die je wilt. Omdat je Liefde bent.

Gerelateerde artikelen

Open of polyamoreuze relatie aangaan

Liefdesverbindingen, het loslaten van hokjes en labels

Liefdesrelatie en seks vanuit afhankelijkheid

Liefdesrelatie met jezelf is de basis voor elke andere relatie

Seksuele relatie of verbinding vanuit vertrouwen