Intieme massage ontvangen of geven

Intieme massage ontvangen of geven

Intieme massage ontvangen of geven

Een intieme massage is een liefdevolle aanraking van je geslacht met als enige doel blokkades wegnemen die hierin opgeslagen liggen. Om een intieme massage te kunnen ontvangen, is echter wel overgave, vertrouwen en Liefde nodig.

Want je geeft de controle over de liefdevolle aanrakingen van je partner uit handen. Maar je blijft wel zelf verantwoordelijk voor je eigen emoties die aangeraakt worden. En voor het kiezen van de juiste partner die jou een intieme massage geeft.

Om een intieme massage te geven is het belangrijk dat je helemaal niets terug wilt ontvangen. Zodat al je aandacht gericht is op het voelen hoe jij het geslacht van ander liefdevol gaat aanraken. Voor een volledige afstemming op je partner.

De liefdevolle aanrakingen tijdens een intieme massage kunnen op verschillende manieren tot uiting komen. Zelfs penetratie is een mogelijkheid.  Zolang het maar liefdevol is. En natuurlijk moet je partner dit kunnen ontvangen.

De ontvangende partner moet hier wel aan toe zijn. Penetratie die niet ontvangen kan worden zorgt juist voor meer blokkades in het geslacht. Een intieme massage ontvangen via penetratie is dan ook niet voor iedereen een goed idee.

Intieme massage

Tevens is het voor beide partners is het van belang dat je geen onzuivere intenties hebt. En je in staat bent om jezelf te openen voor je partner. Of zonder verwachtingen te kunnen geven. Beide is in de praktijk niet zo makkelijk.

Omdat je vaak aangeleerd is om je seksualiteit uit de weg te gaan. Waardoor er nog veel schaamte en schuld op rust. En weinig bewustheid is op het belang van je eigen seksualiteit en de dieperliggende essentie ervan.

Met als gevolg seks zonder daadwerkelijk in je geslacht geaard te zijn. Zodat oppervlakkige seks ontstaat. Harteloos, resultaatgericht en een middel om jezelf juist te ontvluchten. In plaats van intiem en verbindend vanuit pure Liefde.

Wanneer je niet in staat bent om een intieme massage van je partner te ontvangen of deze te geven, mag je jezelf afvragen of seks met je partner wel een goede keuze is. Welke (on)zuivere intenties je hebt en wat zijn je seksuele verlangens?

Gerelateerde artikelen

Yoni massage en seksuele heling

Angst voor seksuele intimiteit

Geen behoefte aan een orgasme

Wegvluchten van je seksualiteit

Schijnveilige seks vs veilige seks