Geen behoefte aan een orgasme

Geen behoefte aan een orgasme

Geen behoefte aan een orgasme

Het is heel normaal als je weinig of helemaal geen behoefte hebt aan een orgasme. Maar wel een verlangen naar intimiteit en verbinding tijdens de seks. Een orgasme is namelijk niets meer of minder dan via stimulatie opgebouwde energie in je geslacht die ontladen wordt.

Geen behoefte aan een orgasme

Wanneer je geen behoefte hebt aan een orgasme is dat geen enkel probleem. Seks uit Liefde gaat niet om het krijgen van een orgasme. Het kan natuurlijk wel ontstaan. Maar geen orgasme betekent niet dat de seks slecht of onbevredigend is. Geweldige seks is ook zonder een orgasme mogelijk.

En wel een orgasme hoeft ook geen einde van de seks te betekenen. Seks is zoveel meer dan penetratie. Dit beperkende beeld van seks is gericht op resultaten en prestatie. Terwijl seks vanuit Liefde eigenlijk gaat over de gehele ervaring. Of eigenlijk het ervaren van alles in jezelf.


Niets uitgesloten. Seks vanuit Liefde laat je voelen dat je echt leeft. De stromende Liefde en seksuele energie geeft je lichaam, hart, geest en ziel de benodigde voeding. Doordat deze allemaal mee mogen en kunnen doen. Om de goddelijke essentie te ervaren die jij bent.

Hier heb je geen orgasme voor nodig, waardoor er ook geen behoefte aan hoeft te zijn. De heelheid in jezelf, door niets van jezelf te negeren, geeft je de voldoening en bevrediging die je anders via een orgasme probeert te ervaren. Het volledig één kunnen zijn met jezelf is magisch.

En dit samen met een partner kunnen ervaren tijdens de seks gaat voorbij de meeste aardse begrippen over seks. Het gevoel is eigenlijk niet te omschrijven. Waardoor het als onmogelijk gezien kan worden. Terwijl dit de meest natuurlijke en liefdevolle manier van seks is.

Gerelateerde artikelen

Gehaaste seks is orgasme gericht

Full body orgasme is helend voor je lichaam en geest

Seksuele ontdekkingsreis is niet alleen genot, plezier en orgasmes

Kosmisch orgasme is helend voor jezelf, de aarde en het universum

Gevoelens negeren tijdens het geil zijn