Seksuele ontdekkingsreis is niet alleen genot, plezier en orgasmes

Seksuele ontdekkingsreis is niet alleen genot, plezier en orgasmes

Seksuele ontdekkingsreis

Je seksuele ontdekkingsreis is een reis van vallen en opstaan. Net zoals elke reis eigenlijk is. Je gaat uit je comfortzone en komt jezelf tegen. Soms gaat het zoals je had gewild en soms gaat het totaal anders.

Maar ook dit is onderdeel van de reis. Het brengt je sowieso waar je moet zijn. En daar gaat het om, het zijn. Je bestemming is niets meer dan thuiskomen bij jezelf.

Seksuele ontdekkingsreis

Jezelf seksueel leren kennen en volledig omarmen. Jezelf leren kennen is de reis en jezelf omarmen is de bestemming. Jij bent precies goed zoals je bent. Ook je seksualiteit. Dit is niet vies of raar.

Het is Liefde. Want jij bent Liefde. En niets of niemand kan dit veranderen. Jij bent de enige die de Liefde die je bent kunt blokkeren. Zodat het niet meer stroomt. Maar de Liefde zelf verdwijnt nooit.

Thuiskomen bij jezelf is een niet te omschrijven gevoel. Je kunt het alleen maar voelen. Voelen dat je Liefde bent. Het gaat niet om wat er buiten jou plaatsvindt. Maar wat er in jou plaatsvindt.

Daar waar de Liefde stroomt of waardoor het juist niet kan stromen. En al deze blokkades opruimen is zo de moeite waard. Met genot, plezier en vele orgasmes als een natuurlijk gevolg.

Omdat je dan in je natuurlijke staat van Liefde bent. Maar om hier te komen is je seksuele ontdekkingsreis een uitdaging. Je seksuele angsten komen boven. Evenals je oordelen en verwachtingen met betrekking tot seks.

Opgeslagen spanningen in je lichaam door trauma of karma zul je gaan voelen. Je ontkomt hier niet aan. Omdat je seksualiteit een wezenlijk onderdeel van jezelf is.

Tuurlijk kun je veilig in je comfortzone blijven zitten. Maar je bent zoveel meer waard dan dat. Ook jij verdient het om geweldige seks te ervaren. Seks is niet oppervlakkig. Het brengt je tot diepe zelfkennis.

Je maakt werkelijk verbinding met jezelf en staat open voor wat er ontstaat. Dit kan van alles zijn. En alles is precies wat je op dat moment nodig hebt. Hoe onlogisch of pijnlijk ook. Het gebeurt niet voor niets.

Je bent geen slachtoffer van het leven. Je bent de schepper van je eigen leven. Jij bepaalt wat je ervaart door er vanuit angst of Liefde naar te kijken. Zodra je meer vanuit Liefde gaat leven, kom je anderen tegen op je reis.

Die een seksuele match zijn met jou. Omdat ze zelf ook met hun seksuele ontdekkingsreis bezig zijn. Zodat je samen (een tijdje) kunt groeien en ervaringen kunt opdoen die de Liefde in jezelf weerspiegelt.

Gerelateerde artikelen

Seksuele waarheid is altijd persoonlijk

Seksuele gewoonten doorbreken is lastig

Seksueel ontwakingsproces is een echte uitdaging

Seksuele wijsheid ontstaat door uit te proberen

Seksuele uitdagingen zijn er om aan te gaan