Seksuele wijsheid ontstaat door uit te proberen

Seksuele wijsheid ontstaat door uit te proberen

Seksuele wijsheid

Seksuele wijsheid ontstaat door uit te proberen. Het uitproberen van de verschillende manieren van seks. Hiervoor is het wel nodig dat je tijdens de seks een open lichaam, hart en geest hebt. En je ziel durft te volgen.

Want dan kun je de mogelijkheden echt gaan onderzoeken. Puur op basis van jouw innerlijke waarheid. Dankzij deze waarheid kun je dicht bij jezelf blijven. Seksuele waarheid zit altijd in jezelf.

Hoewel jouw waarheid misschien nog niet aan de oppervlakte zit, zodat je er makkelijk bij kunt, zit het wel al in jou. Diep van binnen verstopt onder de ego lagen die bestaan uit je angsten, oordelen, verwachtingen en spanningen.

En deze waarheid is aan het wachten op jouw licht. Om zichtbaar te worden en geuit te worden. Zodat je naar deze seksuele waarheid kunt leven. Waardoor je jouw eigen seksuele wijsheid gaat ontwikkelen.

Seksuele wijsheid

Vanuit je eigen seksuele wijsheid creëer je een seksleven wat bij je past. Jouw verlangens geven richting aan je seksleven. En laten je uit je comfortzone stappen. Zodat je gaat ervaren wat werkelijk bij je past.

Wijsheid is gebaseerd op je eigen waarheid. En door deze waarheid in je leven toe te passen, kom je tot jouw wijsheid. Wijsheid is meer dan alleen de theorie. Het is de totale ervaring.

En deze ervaringen kun je delen met anderen. Maar door te delen wordt het niet automatisch de wijsheid van een ander. Het is eerder een uitnodiging om de ander naar zijn eigen waarheid te laten kijken.

Zodat diegene zijn of haar eigen wijsheid kan ontwikkelen. Wat weer gebaseerd is op de eigen ervaringen. Seksuele wijsheid gaat over jouw eigen seksleven. Hoe je jouw seksualiteit tot uiting wilt brengen in je eigen leven.

Gerelateerde artikelen

Seksuele waarheid is altijd persoonlijk

Seksuele mannelijke energie uit balans

Helende seks is de meest natuurlijke seks

Seksuele vrouwelijke energie uit balans

Seksuele balans herstellen is belangrijk