Liefde vanaf het eerste contact

Liefde vanaf het eerste contact

Liefde vanaf het eerste contact

Wanneer iemand vanaf het eerste contact Liefde voor je voelt, klop jezelf dan niet op de borst. Het gaat namelijk niet echt over jou. Aangezien deze Liefde onvoorwaardelijk is. Maar wees er ook niet bang voor als je het nog nooit eerder ervaren hebt.

En verwar deze Liefde niet met een verliefdheid. Deze Liefde heeft daar niets mee te maken. Liefde vanaf het eerste contact is eigenlijk niets om bang voor te zijn. Want Liefde is je natuurlijke staat van zijn. Waardoor de Liefde altijd aanwezig is in jou.

Vraag jezelf dus altijd eerst af waarom jij geen Liefde ervaart vanaf het eerste contact. Waar is jouw Liefde van afhankelijk? Of wat heb jij nodig om iemand lief te hebben? Ervaar je Liefde voor jezelf? En welke overtuigingen heb je over de Liefde?

Liefde vanaf het eerste contact

Liefde vanaf het eerste contact is niet oppervlakkig. Het gaat juist dieper dan het ego en is niet voor iedereen mogelijk. Aangezien je eerst de Liefde in jezelf hiervoor moet ontwaken. Dit helingsproces is niet gemakkelijk. Het is een confrontatie met jezelf.

En dit kan pijnlijk zijn. Omdat je bewust gaat worden van je weerstand en afkeer ten aanzien van de Liefde. Zoals je angsten voor, je oordelen over en je verwachtingen van jezelf, anderen en de Liefde die zorgen voor een liefdesleven wat niet bij je past.

Elke keer wanneer de Liefde die je bent niet vrij kan stromen, negeer je een deel van jezelf. Je past jezelf aan en zet een masker op. En dit zorgt voor keuzes in je liefdesleven die gebaseerd zijn op wie je denkt te (moeten) zijn. En niet op wie je werkelijk bent.

Waardoor de kans groot is dat je in een relatie terechtkomt met een niet passende partner en waarbij de seks afstandelijk en oppervlakkig is. Omdat je niet jezelf durft te zijn. Je zit hierdoor vaak gevangen in een ongezonde relatie.

Maar pas wanneer je in staat bent om dit te zien, kun je stappen gaan zetten om hieruit te breken. Zodat je andere keuzes gaat maken. Keuzes vanuit Liefde waardoor Liefde vanaf het eerste contact mogelijk is evenals een gezonde liefdesrelatie.

Gerelateerde artikelen

Geen stabiele basis in jezelf om intiem te zijn

Onderdrukte emoties en gevoelens tijdens de seks

Seks- en liefdesleven afstemmen op het Universum

Liefdesrelatie en seksualiteit prioriteit geven

Onbewuste sabotage van je relatie