Onbewuste sabotage van je relatie

Onbewuste sabotage van je relatie

Onbewuste sabotage van je relatie

Het ontbreken van spiritualiteit in je relatie is een onbewuste sabotage. Spiritualiteit is geen verzinsel of iets zweverigs. Het gaat over de Liefde. Een manier van leven. Je hart openen. En vanuit je hart kijken en handelen.

Onbewuste sabotage

De onbewuste sabotage begint al met het niet herkennen en erkennen van je eigen ziel. Ofwel de Liefde. Deze ontkenning is een ontkenning van wie je werkelijk bent. Waardoor je ego aan het roer staat.

Om te overleven is dit nodig. Echter, wanneer je een relatie op basis van Liefde wilt, is je ego vaak een saboteur. Want je ego weet niet wat Liefde is. Waardoor je onbewust je eigen relatie saboteert.

Aangezien je jezelf en je relatie niet met Liefde voedt. Maar elkaars ego streelt vanuit afhankelijkheid en behoeftigheid. Hierdoor voel je je in het begin van je relatie speciaal door je partner.

Terwijl dit niets met Liefde te maken heeft. In wezen houd je elkaar vast uit angst voor de Liefde. Er is weinig tot geen vertrouwen. Je zoekt naar Liefde om je goed te voelen over jezelf. In plaats van zelf de Liefde te zijn.

Liefde is wie je bent. Om Liefde te ervaren hoef je niet te voldoen aan een bepaald beeld over wie jij denkt te moeten zijn. Jij bent altijd Liefde. En dit is niet afhankelijk van je partner of iets anders.

Liefde gaat over jezelf en je partner volledig omarmen. Eerlijk en open zijn. Jezelf laten zien en uiten. Je eigen patronen doorzien. En de verantwoordelijkheid nemen. Wat vanuit je ego ofwel beschermingsmechanisme niet mogelijk is.

Je houdt onbewust afstand uit angst voor afwijzing en saboteert hierdoor je relatie. Deze angst ontstaat omdat je jezelf nog afwijst en je pijn probeert te vermijden. Doordat je de Liefde die je bent niet ziet en voelt.

En jezelf, de Liefde, verbergt. Waardoor er geen verbinding en intimiteit vanuit Liefde kan ontstaan. Terwijl Liefde je bij elkaar brengt wanneer er ook aantrekkingskracht is. Het zorgt voor stabiliteit.

Als ook rust en vrijheid. De basis voor elke liefdevolle relatie. Waardoor er ook ruimte is voor seks om de Liefde te uiten die je bent op je eigen manier. Waarin alles van jezelf mee kan en mag doen vanuit Liefde.

Gerelateerde artikelen

Elkaars ego voeden of Liefde

Spirituele armoede in de Liefde

Overleven in je relatie

Ongezonde relaties en seks

Disbalans in je liefdesrelatie herkennen