Liefdevol liefdesleven met seks

Liefdevol liefdesleven met seks

Liefdevol liefdesleven

Een liefdevol liefdesleven kan niet ontstaan als er geen vrijheid is. Want dankzij deze vrijheid kun jij jezelf zijn en geeft de ander jou de ruimte om jezelf te zijn. En andersom natuurlijk. Ook de vrijheid om jezelf seksueel te uiten. Seks is belangrijk. Zeker net zo belangrijk als alle andere aspecten in jezelf. Het is een wezenlijk onderdeel van jezelf.

Want als je niet in staat bent om jezelf seksueel te uiten (bij de ander), kan de seksuele Liefde niet stromen. Omdat jij je steeds moet inhouden. Waardoor je levenskracht afneemt en je minder passie en plezier ervaart. En dit merk je ook in je liefdesleven. Deze levenskracht is essentieel voor een liefdevol liefdesleven.

Liefdevol liefdesleven

Omdat elke liefdesrelatie een afspiegeling is van de relatie met jezelf, begint het bij jezelf. Een liefdesrelatie met een partner of de relatie met jezelf waarin de seksuele Liefde niet kan stromen is ongezond. Omdat er hierdoor emotionele als seksuele blokkades ontstaan. Ookal zijn die niet altijd direct voelbaar, zeker wanneer er geen sprake meer is van seks. Maar dat betekent niet dat de blokkades er niet zijn.

Uiteindelijk wordt het zichtbaar op andere manieren in je liefdesrelatie en je leven. Er ontstaat emotionele behoeftigheid en afhankelijkheid. Omdat je een gemis in jezelf ervaart. En dit staat een liefdevol liefdesleven in de weg. Een liefdesleven, waarin vrijheid de basis is, met een ander kan alleen ontstaan als de seksuele Liefde in jezelf stroomt.

Omdat je jouw levenskracht nodig hebt om niet emotioneel afhankelijk en behoeftig te zijn. Want dit zorgt ervoor dat je in je eigen kracht staat. Je bent niet emotioneel afhankelijk van een ander. Zodat je niets bij de ander hoeft te halen. Waardoor het gedrag van de ander niet meer persoonlijk wordt opgevat. Je maakt je eigen keuzes los van de ander door je hart te volgen.

Zodat je passie en plezier ervaart. De liefdesrelatie gaat dan puur om het laten stromen van de seksuele Liefde in jezelf. Waardoor de seks ook verbindend en intiem is. Want zodra je seksuele Liefde stroomt, kies je voor een passende partner op basis van je ziel. Zodat er Liefde en aantrekkingskracht is. De basis voor een liefdevol liefdesleven.

Gerelateerde artikelen

Serieuze relatie speelser maken met seks

Liefdesrelatie en seks vanuit afhankelijkheid

Polyamoreuze relaties horen bij de nieuwe aarde

Liefdesrelatie met jezelf is de basis voor elke andere relatie

Liefdesverbinding en seksuele verbinding een belangrijk duo