Serieuze relatie speelser maken met seks

Serieuze relatie speelser maken met seks

Serieuze relatie

Ofwel minder afhankelijk en behoeftig maken. Een serieuze relatie zou juist om Liefde moeten gaan. Echter door afhankelijkheid en behoeftigheid is dit niet altijd mogelijk. Seks kan helpen om de relatie minder serieus te maken en meer te gaan spelen met elkaar. Even de dagelijkse sleur verbreken.

Waardoor je speelser in het leven gaat staan, ontstaat er meer spontaniteit en worden regels minder belangrijk. Regels zijn beperkend in plaats van bevrijdend. Minder serieus zijn, zorgt voor een liefdevollere verbinding tussen elkaar. Omdat je meer jezelf kunt zijn. En hierdoor de Liefde die je bent kunt uitstralen.

Serieuze relatie

Wanneer de basis van een serieuze relatie op angst gebaseerd is, ontstaat er afhankelijkheid en behoeftigheid. De ander is dan verantwoordelijk voor jouw geluk. En andersom. Dit is onmogelijk en veroorzaakt hierdoor een strijd in jezelf en/of met je partner.

De schijnveiligheid in een serieuze relatie heeft niets met Liefde te maken. Als de seks ook nog eens serieus is, dan wordt genieten wel erg lastig. Genieten heeft met plezier te maken. En plezier met je hart volgen. Je verlangens en passie.

Lekker gek doen ofwel je unieke zelf zijn. Door alle regels om de schijnveiligheid in stand te houden, vergeet je plezier te maken met elkaar. Tijdens de seks kunnen alle regels overboord. Tenminste met een matchende partner. Dit is wel een belangrijke voorwaarde.

En natuurlijk moet de basis wel Liefde zijn. Waardoor je je veilig en ontspannen voelt in jezelf en bij elkaar. Geen verwachtingen of oordelen. Zodat je echt kunt genieten van de seks, opgaan in het moment door volledig aanwezig te zijn.

Gerelateerde artikelen

Liefdesrelatie en seks vanuit afhankelijkheid

Relatie openbreken om weer vrij te zijn

Respect en vrijheid in je seksuele relatie

Blind date om voorbij je ego te komen

Verbinding voelen dankzij je seksualiteit