Onuitgesproken seksuele verlangens

Onuitgesproken seksuele verlangens

Onuitgesproken seksuele verlangens

Al je onuitgesproken en meestal niet geaccepteerde seksuele verlangens wachten in het donker op jouw licht. Zodat jij deze verlangens gaat zien, voelen en accepteren. Waardoor je deze ook kunt uitspreken naar je partner.

Onuitgesproken seksuele verlangens

Het uitspreken naar je partner is lastig wanneer je jouw seksuele verlangens nog verstopt in het donker. Omdat je deze zelf afwijst. En je ook bang bent voor de afwijzing van je partner. Waardoor je niet eerlijk durft te zijn.

Je houdt je seksuele verlangens voor je en probeert deze te negeren. Maar ondanks dit, blijft het knagen. Je voelt dat het niet klopt. Dat je een deel van jezelf kwijt bent. Een gevoel van gemis, wat niet op te vullen is via je partner.

Of iets anders buiten jezelf. Het mag juist geheeld worden door jezelf. Want je onuitgesproken en niet geaccepteerde seksuele verlangens blokkeren jouw levensenergie. Doordat je er niet voor uit durft te komen.

Met als gevolg dat je seks hebt waarin je niet jezelf kunt zijn. Waardoor de verbinding en intimiteit ontbreekt tijdens de seks. Het wordt hierdoor vaak saai en oppervlakkig. En je zin in seks met je partner verdwijnt.

Ook de Liefde kan niet meer vrij stromen. De automatische piloot neemt het over. Je liefdesrelatie verloopt moeizamer. Want je uit je minder. Je laat je partner minder toe en er ontstaat meer afstand.

De onuitgesproken en niet geaccepteerde seksuele verlangens vragen om vertrouwen en Liefde. Ook door je partner. Wanneer je partner deze afwijst, zegt dit niets over jouw verlangens. En alles over je partner.

Afwijzen en er niet mee resoneren zijn absoluut niet hetzelfde. Afwijzing ontstaat door een gebrek aan Liefde. Terwijl het niet resoneren je laat weten geen match te zijn. Hoewel er wel Liefde aanwezig kan zijn.

Seks wordt dan een tweestrijd in jezelf. Of een strijd tussen elkaar. Alles wat niet vrij kan stromen, veroorzaakt pijn en lijden. Met als doel jezelf te bevrijden van de strijd in jezelf, je hart te openen en te volgen.

Gerelateerde artikelen

Behoefte aan spanning in je seksleven

Zielsverlangens en aantrekkingskracht

Bezielde seks is wederkerig

Disbalans in je liefdesrelatie herkennen

Verlangens volgen is liefdevol