Onvervangbare seksuele relatie

Onvervangbare seksuele relatie

Onvervangbare seksuele relatie

De seksuele relatie met jezelf, als volwassene, is een onvervangbare relatie. Aangezien dit gaat over de mannelijke en vrouwelijke energie in jezelf. Het licht en donker in jezelf. Je seksuele energie ofwel je levensenergie.

Elke andere seksuele relatie is hier een afspiegeling van. Want het is de basis voor elke andere relatie. Het bepaalt namelijk met wie je een liefdesrelatie aangaat. En hoe je met je partner omgaat. Als hoe je met jezelf omgaat.

Onvervangbare seksuele relatie

Het licht en donker ben je allebei. Het donker in jou is niet fout. Wanneer je iets in jezelf afwijst, zal je dit ook (onbewust) in anderen afwijzen. Ook wanneer het je liefdespartner betreft. Het heeft altijd invloed op je relatie.

De onvervangbare seksuele relatie met jezelf herstellen is belangrijk. Aangezien je in je kindertijd wonden oploopt die meestal niet verwerkt zijn. En in het donker blijven. Waardoor er (onbewuste) patronen ontstaan.

Deze patronen zijn gericht op overleving. Die je in elke relatie, ook je liefdesrelatie, meeneemt. Totdat je de onvervangbare seksuele relatie met jezelf gaat herstellen. Waardoor je zowel het licht als het donker in jezelf gaat omarmen.

En je in staat bent om op een gezonde manier met je liefdespartner om te gaan. Want door het donker toe te laten in jezelf, hoef je niets te verbergen van en voor jezelf of je partner. Je kunt hierdoor echt verbinding maken.

Er zijn geen overlevings trucjes meer nodig om je geliefd, gehoord en gezien te voelen. Je ervaart dit puur doordat je seksuele energie ofwel levensenergie stroomt. Omdat alles van jou er mag zijn. Zowel het licht als het donker.

Want door het herstellen van de relatie met jezelf ben je niet afhankelijk van je partner. Aangezien je zelf de verantwoordelijkheid neemt voor je eigen geluk en je eigen pijn. Zodat je niet behoeftig bent naar je partner toe.

En je niet meer vanuit je overlevingsmechanisme hoeft te handelen. De liefdesrelatie en seks met je partner wordt hierdoor verbindend en intiem. Omdat het licht en donker in jou samen de ultieme eenheid in jezelf vormt.

Gerelateerde artikelen

Donkere kant van seks

Volledig naakt zijn

Grootsheid seksualiteit ervaren

Levensenergie is je seksuele energie

Energie onderdrukken in jezelf