Onvervullende seks voorkomen

Onvervullende seks voorkomen

Onvervullende seks

Seks zonder de pure Liefde te delen die jij bent, is onvervullende seks. Omdat je de vervulling mist die alleen Liefde kan geven. Zelfs als er seksuele aantrekkingskracht is. Want jij bent Liefde. Dit is de basis om vervullende seks te ervaren. Omdat het vanuit de heelheid en overvloed in jezelf is. Liefde kun je niet delen als je leegte en eenzaamheid ervaart.

Vervullende seks komt vanuit jezelf. Een ander kan hier nooit voor zorgen. Zodra je de heelheid en overvloed in jezelf ervaart stroomt de Liefde automatisch in alles wat je doet. Maar wanneer je niet in verbinding bent met jezelf kan de Liefde niet stromen. Wat je ook doet, hoe lief het ook lijkt, het mist de verbinding met Liefde. Waardoor je onvervullende seks ervaart.

Onvervullende seks

De seks blijft hierdoor oppervlakkig, omdat je jezelf niet kunt zijn en uiten. Je laat niet je ware zelf zien omdat je last hebt van angsten, oordelen, verwachtingen en/of spanningen. Allemaal signalen dat je niet in verbinding met Liefde bent. De Liefde die je in wezen bent. Die voor de heelheid en overvloed in jezelf zorgt. Want deze Liefde heelt alles in jezelf. 

Vervullende seks vanuit pure Liefde en met seksuele aantrekkingskracht, is een magische ervaring. Vanuit deze Liefde kan er echt contact en een diepe verbinding met je partner ervaren worden. Je bent dan helemaal in verbinding met jezelf en kunt daardoor deze verbinding met je partner maken. Je bent aanwezig in het moment.

Je hebt seks vanuit de Liefde die je bent, je stroomt over van Liefde. Je voelt je ontspannen, levendig, tevreden en veilig. Je hebt niets van je partner nodig. Omdat je al de heelheid en overvloed in jezelf ervaart. Je wilt alleen maar jezelf, de Liefde die je bent delen en uiten. En doet dit op de manier die bij je past. Want je verlangens matchen met die van je partner.

Wat jij fijn en lekker vindt om te doen, vindt je partner ook fijn en lekker. Beiden ben je in staat om van jezelf te genieten via elkaar. Je staat volledig open voor je partner om samen te kunnen smelten. Zowel fysiek, emotioneel, mentaal als spiritueel. Je ervaart heelheid in jezelf en eenheid met je partner. Omdat de Liefde in jezelf en tussen elkaar stroomt.

Gerelateerde artikelen

Emotionele onvolwassenheid en verbinding

Liefde delen op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau

Liefdesverbinding en seksuele verbinding een belangrijk duo

Diepe intimiteit en echt contact ervaren

Kwetsbaar durven zijn geeft je vrijheid