Perfecte minnaar of minnares willen zijn

Perfecte minnaar of minnares willen zijn

Perfecte minnaar of minnaresLiefde

Voor iedereen is de perfecte minnaar of minnares anders. De perfecte minnaar of minnares bestaat dan ook niet. De trucjes die dit beloven gaan uit van het ego. Niet van de ziel. Deze trucjes leren je hoe je anders moet zijn om zo de perfecte minnaar of minnares te spelen.

Terwijl je dit eigenlijk al bent. Jezelf zijn is namelijk het meest aantrekkelijke als je echtheid en diepgang wilt ervaren tijdens de seks. Want wanneer jij helemaal jezelf durft te zijn is echte verbinding mogelijk. Het gaat dan niet om de standjes, het orgasme of wat dan ook.

De seks wordt hierdoor een uiting van de Liefde die je bent. Hiervoor hoef jij je niet anders voor te doen. Of aan bepaalde voorwaarden te voldoen om de perfecte minnaar of minnares te zijn. Door jezelf te zijn trek je ook een matchende partner aan.

Een matchende partner die, niet vanuit het ego, jou aantrekkelijk vindt. Omdat je nagenoeg dezelfde energie vibratie hebt. Deze vibratie van de ziel zorgt ervoor dat je tot elkaar aangetrokken voelt. En niet een partner omdat je voldoet aan bepaalde eisen.

Perfecte minnaar of minnares

Zodat je altijd de perfecte minnaar of minnares bent voor een matchende partner. Door helemaal jezelf te zijn. Niets anders aan te leren, maar juist jezelf ont-wikkelen van alles wat aangeleerd en onnatuurlijk gedrag is. Waardoor jij tevoorschijn komt.

Jouw manier van praten, aanraken en bewegen tijdens de seks vanuit je eigen natuurlijke ritme is precies goed. Bijna alle problemen die tijdens de seks ervaren worden hebben te maken met het niet goed genoeg zijn, te afwijkend zijn of te prestatiegericht zijn.

Terwijl als je naar seks kijkt vanuit Liefde, zal je gevoel zeggen dat er geen problemen zijn. Waardoor de Liefde kan blijven stromen tussen elkaar. Ondanks alles wat er mis zou zijn. Maar de angst om niet goed genoeg te zijn laat je afdwalen van de Liefde die je bent.

Wat de seks een bepaalde druk geeft. En jezelf zijn hierdoor extra lastig voelt. Toch is jezelf zijn de fijnste manier om seks te hebben. Dit voelt vrij en open. Zonder strijd met wat is. Waardoor je heerlijk kunt genieten van elkaar en nog veel meer.

Gerelateerde artikelen

Seksuele perfectie willen en onzekerheid

Perfecte seks ontstaat niet vanuit je hoofd, maar vanuit je hart

Te snel klaarkomen van de man kan tot onzekerheid leiden

Seksuele onzekerheid overwinnen door je ego los te laten

Liefde, vertrouwen en overgave tijdens de seks