Seks en Liefde, wie wil dit nu niet in het leven?

Seks en Liefde, wie wil dit nu niet in het leven?

Seks en Liefde

Liefde is niet afhankelijk van iets of iemand buiten jezelf. Zodra je deze Liefde in jezelf (her)ontdekt, kun je seks vanuit Liefde hebben. Het maakt dan niet meer uit wat de ander wel of niet doet. Maar puur over het seksueel jezelf kunnen zijn en uiten.

Seks en Liefde

Zonder jezelf in te houden. Het gaat er dus ook niet om wat de ander jou seksueel kan geven of wat jij de ander kan geven. Maar om het samenzijn. De verbinding tussen elkaar. Je hoeft dus nergens om te vragen. Alleen seksueel open te staan. Voor jezelf en de ander.

Zodat kan ontstaan wat wil ontstaan. Vanuit de Liefde in jezelf. De Liefde die je bent. Waardoor je de vrijheid ervaart om je seksuele verlangens te volgen, die los van de ander staan. Want je hebt niets nodig van de ander. Een ander kan jou niets geven wat je niet al in jezelf hebt.

De ander is een spiegel van jezelf. Het gaat er daarom om of je op de ander reageert vanuit Liefde of voel je pijn van de afwijzing. Deze reactie zegt iets over jezelf. Niet over de ander. Dus is de seks met een ander niet zoals jij verlangt. Kijk eerst in de spiegel naar jezelf.

Maak verbinding met de Liefde in jezelf. Waardoor je gaat zien waar jij jezelf nog tegenhoudt, door jezelf te verbergen en klein te houden en je aan te passen aan de ander. Je verdient het om de Liefde die je bent terug te zien in je seksleven.

Zodat je jouw seksuele verlangens kunt uiten zonder hierop afgewezen te worden. Omdat de ander er niet mee kan omgaan of andere verlangens heeft. Geen seksuele match heeft gevolgen voor je levensenergie. Je moet jezelf seksueel kunnen zijn en uiten.

Om je levensenergie krachtig te laten stromen. Dit is belangrijk om een leven te kunnen creëren wat bij je past. En niet zoals je denkt dat het hoort of van je verwacht wordt. Je hebt zelf je geluk in handen door keuzes vanuit Liefde te maken.

Gerelateerde artikelen

Seksuele verbinding herstellen met je partner is niet altijd mogelijk

Geen seksuele intimiteit dooft het vuur en de passie in je relatie

Sekspartner kiezen vanuit overvloed voor een geweldige match

Kundalini energie is je seksuele energie

Liefde delen op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau