Seksueel samen groeien voor meer genot en plezier

Seksueel samen groeien voor meer genot en plezier

Seksueel samen groeien

Seksueel samen groeien is steeds weer uit je comfortzone stappen. Zodat je echt kunt gaan bloeien. Hiervoor is het nodig om alles wat geen Liefde is los te laten. Het is een proces wat nooit een einde heeft. Wat een voordeel is omdat hierdoor alles mogelijk is. En het is ook een voorwaarde om op een liefdevolle manier met elkaar om te blijven gaan.

Want beiden ga je je eigen seksuele helingsproces aan. Waardoor je het proces van de ander niet persoonlijk neemt. En de verbinding tussen elkaar zuiver blijft. Geen geprojecteer van je eigen seksuele wonden. Maar bewust het bij jezelf houden door open en eerlijk te zijn. Hierdoor kun je beiden aan je eigen heling werken.

Seksueel samen groeien en bloeien

Zodra je stopt met seksueel samen te groeien en bloeien, zit je vast in je hoofd. En dan kan de Liefde niet meer optimaal stromen. Controle neemt de overhand en de hiermee gepaarde verkramping van het hart. Want controle ontstaat vanuit angst. Loslaten ontstaat vanuit Liefde. Door te vertrouwen op de wijsheid van het Universum.

Het Universum brengt je altijd terug naar de Liefde in jezelf. Ervaar je pijn in je hart door een bepaalde seksuele situatie, dan is het de bedoeling om je hart verder te openen. Je hart te breken. De muur om je hart te verwijderen. Je angsten los te laten en uit je comfortzone te stappen. Zodat je samen meer of weer seksueel genot en plezier kan ervaren.

Doordat de Liefde weer kan stromen tussen elkaar. Maar kan of wil je partner niet groeien, dan kun je ook niet meer samen bloeien. Je partner is dan niet meer in staat om voorbij de eigen angsten te kijken en zal dit als natuurlijke reactie op jou projecteren. Waardoor vervelende situaties kunnen ontstaan.

Juist door wel seksueel samen te willen groeien en bloeien ontstaat er alleen maar meer Liefde. Je hart gaat steeds verder open. Waardoor er steeds meer vrijheid en mogelijkheden ervaren worden. En hierdoor kun je steeds dichter bij jezelf blijven. Zodat je seksleven een magische afspiegeling wordt van de Liefde die je bent.

Gerelateerde artikelen

Seks willen hebben of je eigen seksualiteit delen

Hemelse seks, ook jij kunt dit ervaren

Seksueel op slot en jezelf weer openen voor seks

Seksueel afstemmen op jezelf

Seksen moet je samen leren door te doen en te falen