Hemelse seks, ook jij kunt dit ervaren

Hemelse seks, ook jij kunt dit ervaren

Hemelse seks

Hemelse seks is niet alleen weggelegd voor mensen die aan tantra doen, een vaste partner hebben of veel ervaring hebben. Want het ontstaat vanuit jezelf. Wanneer je lichaam, hart, geest en ziel in lijn zijn met Liefde. Met wie je werkelijk bent. De verbinding met jezelf ofwel de verbinding met Liefde.

Hemelse seks

Het is dan ook niet afhankelijk van iets buiten jezelf. Maar van de Liefde in jezelf. Dit betekent ook dat als je geen hemelse seks ervaart je nog niet volledig vanuit Liefde handelt tijdens de seks. Ofwel dat jij je nog laat tegenhouden door bepaalde angsten.

Je voelt hierdoor je seksuele verlangens niet of weet hier geen raad mee. Of je ervaart schaamte of juist schuldgevoelens. Waardoor je nog niet helemaal jezelf durft te zijn en te uiten tijdens de seks. En je zin in seks er nauwelijks meer is. Ook speelt je opvoeding hierin een rol. Vaak onbewust.

Zodra je bewust gaat worden van je seksuele angsten, wat wel weer heel eng kan zijn, kun je deze onder ogen komen. Het maakt niet uit of je angsten ervaart. Iedereen heeft deze. En je weet vaak hoe je deze moet vermijden. Maar je er door tegen laten houden is uiteindelijk een keuze.

De keuze om voor Liefde te kiezen brengt dichterbij hemelse seks dan kiezen voor angst. Elke keer wanneer jij kiest voor angst ga je verder bij jezelf vandaan. En hemelse seks ook niet mogelijk is. Want jij bent Liefde. En hierdoor ga je Liefde uitstralen wanneer je jezelf bent tijdens de seks.

Niet de persoon die je denkt te zijn. Maar door echt de persoon te zijn die je bent. En je seksuele verlangens helpen je hierbij. Ze wijzen je de weg naar jezelf. Door je verlangens te volgen ga je jezelf laten zien en uiten. Wat resulteert in hemelse seks. Je hart staat dan volledig open en kan samensmelten met een ander hart.

Gerelateerde artikelen

Seksuele verlangens en schaamte gaan niet samen

Allerbeste seksleven creëren is niet egoïstisch

Perfecte seks ontstaat niet vanuit je hoofd

Seksen moet je samen leren door te doen en te falen

Seksuele liefdesverbinding; het aardse en hemelse