Seksuele verleiding als middel of zelfexpressie?

Seksuele verleiding als middel of zelfexpressie?

Seksuele verleiding

Seksuele verleiding kun je als middel gebruiken om te krijgen wat je wilt. Of het kan een seksuele expressie zijn van jezelf. Wanneer je vanuit je hoofd leeft, zal de verleiding eerder een middel zijn. En wanneer je vanuit je hart leeft, zal het eerder een expressie van jezelf zijn.

Seksuele verleiding als middel

Door je partner seksueel te verleiden kun je krijgen wat je wilt of nodig hebt. Om via seks de bevestiging van Liefde te krijgen. Wanneer seks in een relatie met Liefde verward wordt, is een seksuele afwijzing vaak pijnlijk.

Vandaar dat seksuele verleiding erg subtiel is via het strelen van het ego van je partner. Zodat je partner jou moeilijk kan weerstaan. En al helemaal niet als je partner jou niet durft af te wijzen of nee te zeggen uit angst.

Het gaat dus eigenlijk helemaal niet om de seks. Maar je kunt jouw partner alleen maar verleiden als die ook een bepaalde bevestiging nodig heeft. Want elke verleiding is moeilijk te weerstaan wanneer je afhankelijk bent van de Liefde van iemand anders.

Seksuele verleiding als expressie

Seksuele verleiding vanuit je hart is een uitnodiging om verbinding met je partner te maken. Een seksuele verbinding om precies te zijn. Dit kan de meeste intieme verbinding zijn. Waarin je ziel, geest, hart en lichaam samen komen.

Via verleiding kun je je partner mee laten doen, mee te nemen in je seksuele en gevoelswereld. We laten onszelf hierdoor zien. Deze verleiding is dan ook absoluut niet subtiel.

Maar vaak is het eng. Hoewel er eigenlijk geen afwijzing bestaat. Zelfs niet als je partner nee zegt. Aangezien dit seksueel verleiden een uiting is van de Liefde in jezelf. En daar is niets mis mee.

Het gaat dan niet om je partner, maar om jezelf. Omdat een eventuele afwijzing niets over jou zegt, kun je vrij zijn in de seksuele expressie van jezelf. De seksuele verleiding heeft namelijk niet als doel om bevestiging te krijgen.

Gerelateerde artikelen

Seksuele afwijzing raakt je ego, niet je ziel

Seksuele verlangens en schaamte gaan niet samen

Seksuele vrijheid in jezelf ervaren

Seksuele fantasieën zijn normaal

Seksuele opwinding ontstaat vanuit jezelf