Seksuele eigenwaarde vergroten is een krachtige basis

Seksuele eigenwaarde vergroten is een krachtige basis

Seksuele eigenwaarde

Zodra je weinig seksuele eigenwaarde hebt, geef en gun jij jezelf meestal niet genoeg. Omdat jij jezelf niet goed genoeg of waardevol genoeg vindt. En daarom genoegen neemt met minder. Je maakt hierdoor keuzes die over het algemeen niet goed voor je zijn. Dit is natuurlijk geen krachtige basis. En zeker geen liefdevolle basis. Waardoor je seksuele leven vaak ook niet veel voldoening geeft.

Wil jij seksuele voldoening, inspirerende seks en een stimulerend liefdesleven ervaren? Dan moet jij wel vinden dat jij het waard bent. Ofwel je moet vanuit de Liefde in jezelf voor jezelf kiezen. In je eigen kracht gaan staan. Dit is niet egoïstisch. Want alleen zo kun je ook liefdevol naar anderen zijn.

Seksuele eigenwaarde

Ik kan je wel zeggen dat jij het waard bent, maar als jij weinig eigenwaarde hebt, is de kans groot dat je mij niet gelooft. En komen er allemaal overtuigingen naar boven. Over hoe jij denkt dat ik het fout moet hebben. Of je denkt juist dat je niets te klagen hebt. Maar tussen niets te klagen hebben en voldoening ervaren is een groot verschil.

Ervaar je echt voldoening of vind je dat je gelukkig moet zijn met wat je hebt? Maar gelukkig zijn gaat niet over wat je hebt, maar gaat over wat je ervaart. En wat je ervaart is afhankelijk van je overtuigingen. Deze bepalen namelijk jouw gedachten en hierdoor je emoties en fysieke sensaties.

Indien jij vindt dat je het waard bent om seksuele voldoening, inspirerende seks en een stimulerend liefdesleven te ervaren, dan ben je bereidt om hier tijd en aandacht aan te besteden. Je deze krachtige keuze. Zodat je dit ook daadwerkelijk kunt ervaren. Ervaar je dit nog niet en wil jij dit wel? Meld je dan aan voor mijn online coachtraject “Creëer een zuivere seksuele verbinding met jezelf“. Puur voor jezelf. Je bent het waard!

Gerelateerde artikelen

Seksuele verleden is eigenlijk niet belangrijk

Seksuele teleurstelling is onvermijdelijk

Seksuele levenskracht zorgt voor passie en plezier

Seksuele energie verhogen is geen overbodige luxe

Seksuele onbewustheid leidt tot neerslachtigheid