Seksuele problemen vanuit een spiritueel perspectief

Seksuele problemen vanuit een spiritueel perspectief

Seksuele problemen

Seksuele problemen worden meestal veroorzaakt door het gebrek aan een liefdevolle verbinding met je seksualiteit. Doordat je niet beseft dat je altijd compleet en heel bent. Waardoor je niets buiten jezelf nodig hebt. En je vrij bent om te kiezen wat bij je past.

Ook seksueel gezien. Echter wanneer je hier niet bewust van bent, ontstaan er door een gebrek aan Liefde verwachtingen, oordelen en angsten. Waardoor je niet meer je ziel volgt. Terwijl je ziel een eigen waarheid heeft. En je hart is hier de wegwijzer van.

De weg van de Liefde. Je voelt dan ook de energie stromen als je volgens je eigen waarheid leeft. De Liefde die je bent. Doe je dit niet dan voel je je energieloos en vaak zelfs machteloos. Omdat je jezelf en hierdoor de Liefde blokkeert.

Seksuele problemen

De meeste problemen ontstaan eerst op energetisch niveau. Dus ook de seksuele. Want zodra de energie zich verankerd heeft in je lichaam, omdat je energetisch gezien vastloopt, ontstaan er een blokkades. En dit is puur bedoeld als een signaal.

Een signaal dat je uit balans bent.  Zodat je bewust wordt en terugkeert naar je natuurlijke staat van Liefde. Waarin vrede de basis is. Want zowel emotionele als de hieruit voortgekomen fysieke pijn ontstaat meestal door je weerstand tegen wat is. De onvrede.

Maar Elelke situatie is neutraal. Alleen jij geeft er een positieve of negatieve lading aan. Dit doe je vanuit je overtuigingen. En bepalen hierdoor wat goed of fout is. Maar vanuit onvoorwaardelijke Liefde gezien is er niets goed of fout. Alles is perfect zoals het is.

Door onder andere je seksuele spanningen, verwachtingen, oordelen en angsten los te laten. Kun je jouw seksuele problemen. Het los laten zorgt ervoor dat de onzuivere energie uit je lichaam verdwijnt. Waardoor je weer een zuivere verbinding met jezelf hebt.

Gerelateerde artikelen

Seksuele blokkade ontstaat door negativiteit

Seksueel samensmelten heeft energetische gevolgen

Seksuele verlangens en schaamte gaan niet samen

Seksualiteit is de bron van onze levenskracht

Seksblauwdruk is bepalend of partner een match is