Sexy zijn is in je vrouwelijke kracht staan

Sexy zijn is in je vrouwelijke kracht staan

Sexy zijn

Sexy zijn, door je seksuele energie te laten stromen, is in je vrouwelijke kracht staan als vrouw of man. Wanneer je jouw seksualiteit volledig gaat omarmen zul je dit als vanzelf gaan uitstralen. Sexy zijn voelt enorm krachtig omdat je seksualiteit de bron is van jouw levenskracht. Zodat je van overleven naar echt leven gaat.

Want hierdoor voel je je zelfverzekerd, heb je vertrouwen en ben je plezierig in de omgang. Een open seksualiteit betekent dat je je emoties kunt voelen zonder er een verhaal om heen te maken. Erin te verdrinken of ze te vermijden. Het betekent ook dat je toegang hebt tot jouw creativiteit om een leven te creëren wat bij je past.

Sexy zijn

Sexy zijn en jezelf sexy voelen gaat niet over je uiterlijk of de hoeveelheid bloot. Het gaat over je innerlijk wat via je uiterlijk zichtbaar is. Je lichaam is tenslotte wat anderen zien. Zoals de glimlach op je gezicht, het echt vrolijk zijn, je energieke gedrag, jouw goed verzorgde lichaam, je bewust uitgekozen kleding, je glanzende haren en huid.

Maar ook je stralende ogen, een open en nieuwsgierige houding, een gezond en fit lichaam. Dit allemaal door de sexy energie die je uitstraalt. Kortom je zit lekker in je vel zowel letterlijk als figuurlijk. Je bent blij met jezelf, de relaties die je hebt en het leven zelf. Je klaagt niet. En je omarmt je “fouten”, leert ervan en gaat weer verder.

Je volgt je verlangens en uit jezelf op je eigen creatieve manier vanuit je gevoel en niet vanuit je hoofd. Iedereen mag je zien. Je hebt niets te verbergen. Je weet wie je bent en wat je voelt. En de rest maakt niet uit. De mening van anderen hebben geen vat op je. Je laat het bij de ander. Want je hebt geen behoefte om je ego te verdedigen.

Je geniet van wat er op je pad komt en kiest bewust voor wat resoneert met jou. Je leeft je eigen leven in je eigen tempo en doet wat goed voelt voor jou. Want het is jouw leven. Dat is sexy zijn en in je vrouwelijke kracht staan, ook als man. En zeker als vrouw mag je je eigen plek (weer) innemen. Want je bent precies goed zoals je bent.

Gerelateerde artikelen

Bekkengebied openen en emoties loslaten

Seksuele levenskracht zorgt voor passie en plezier

Sacraal chakra staat voor plezier in het leven

Seksuele stress loslaten is alle moeite dubbel waard

Seksuele strijd in jezelf is altijd zichtbaar in je relatie met anderen