Aandachtige aanwezigheid verandert je seksleven

Aandachtige aanwezigheid verandert je seksleven

Aandachtige aanwezigheid

Aandachtige aanwezigheid maakt echte verbinding mogelijk. En je seksleven is afhankelijk van je vermogen om verbinding te maken vanuit Liefde. Zonder je eraan te hechten vanuit angst. Waardoor je seksleven verandert van seks vanuit je ego naar seks vanuit je ziel.

Ofwel van angst naar Liefde. Je ego is bang voor Liefde en houdt je hart gesloten door alle voorwaarden die je stelt. Je ziel is echter de Liefde zelf. En heeft geen reden nodig om de Liefde te laten stromen. Verbinding maken of je hechten is niet hetzelfde.

Verbinding ontstaat zodra je alles loslaat in het moment. Door de aandachtige aanwezigheid sta je open voor alles wat er is. Want alles is een uitnodiging om verbinding te maken. Ofwel om je te onthechten van je ego. Hechting is je ergens aan vasthouden uit angst om het kwijt te raken.

Aandachtige aanwezigheid

Aandachtige aanwezigheid en oprechte eerlijkheid naar jezelf toe is belangrijk. Als je tenminste in staat wilt zijn om echte verbinding te maken. Bepaalde delen van jezelf negeren zorgt er niet voor dat deze delen er niet zijn. Waardoor dit je leven blijft beïnvloeden en je bepaalde situaties blijft herhalen in je seksleven.

De oprechte eerlijkheid is nodig om naar je eigen gedrag en gedachten te kijken. Ook al is dit confronterend. Zeker wanneer je oordelen over jezelf hebt. Echter deze oordelen houden je weg van Liefde. Want Liefde is altijd onvoorwaardelijk. Anders is het geen Liefde. En is een liefdevolle verbinding tijdens de seks niet mogelijk.

Seks vanuit aandachtige aanwezigheid en oprechte eerlijkheid geeft je seksleven diepte, intense intimiteit en hierdoor een gevoel van voldoening. Want je bent in verbinding met jezelf vanuit Liefde waardoor je alles in jezelf kunt omarmen. En kiest voor wat bij je past omdat je de vrijheid ervaart om jezelf te zijn en te uiten.

Gerelateerde artikelen

Oprechte eerlijkheid voor liefdevolle seks

Serieuze relatie speelser maken met seks

Verbinding voelen dankzij je seksualiteit

Ideale liefdesrelatie bevat seks

Spetterende seks door je seksualiteit met je hart te verbinden