Ideale liefdesrelatie bevat seks

Ideale liefdesrelatie bevat seks

Ideale liefdesrelatie

Een ideale liefdesrelatie is een relatie gebaseerd op aantrekkingskracht en onvoorwaardelijke Liefde. De aantrekkingskracht zorgt ervoor dat je bij elkaar past. Ook seksueel. En de onvoorwaardelijke Liefde zorgt ervoor dat je jezelf kunt zijn bij elkaar. Omdat jouw liefdespartner niet verantwoordelijk is voor jouw geluk.

Ideale liefdesrelatie

Zodat je spiritueel, mentaal, emotioneel en fysiek een verbinding met elkaar kan maken. En hierdoor kun jij je openstellen zonder je kwetsbaar te voelen. Het gaat in deze relatie om de Liefde te laten stromen. Door de Liefde tussen elkaar zuiver te houden. Waardoor seks mogelijk is. Omdat je niets te verbergen hebt en alles van jezelf wilt delen.

Bewust samen zijn is aandacht aan elkaar besteden zonder iets van je liefdespartner te willen. Zodat je je echt kunt verbinden met je liefdespartner op alle mogelijke manieren en niveau’s. Seks is dan geen probleem omdat je volledig openstaat voor je partner. Want het hoeft niet aan bepaalde voorwaarden te voldoen. Omdat onvoorwaardelijke Liefde de basis is.

Dit betekent niet dat er geen seksuele uitdagingen kunnen zijn. Maar seks is zoveel meer dan het lichamelijke of klaarkomen. Zodra je seksuele uitdagingen ervaart, is het juist belangrijk om niet de seksuele verbinding met jezelf te verliezen. Zodat die ook tussen jou en je liefdespartner blijft. Er is dan geen enkele reden om geen vorm van seks te kunnen hebben. Als de basis onvoorwaardelijke Liefde is.

Zodat je zelf de verantwoordelijkheid voor je eigen (seksuele) heling kan nemen. Zodat je levensenergie optimaal kan stromen. En je de Liefde kunt uitstralen die je bent. Waardoor plezier, genot en seks geen uitzondering is. Seks vanuit Liefde is niet oppervlakkig. Je seksualiteit is onmisbaar in het volledig mens zijn. Het is een onderdeel van de lichamelijk verbinding tussen elkaar.

En dit geeft de Liefde meer uitingsvrijheden. De ideale liefdesrelatie met een ander draait om onvoorwaardelijke Liefde en echte intimiteit. Je hebt geen onbewuste intentie om jezelf via de ander een goed gevoel te geven, waardoor je de ander gebruikt voor je eigen geluk. Het gaat puur om het laten stromen en uiten van de Liefde op elke mogelijke manier. Ook fysiek en seksueel zonder vrijheidsbeperkingen.

Gerelateerde artikelen

Respect en vrijheid in je seksuele relatie

Verliefdheid gaat niet over in Liefde

Relatie openbreken om weer vrij te zijn

Relatieproblemen door te weinig seks, saaie seks of geen seks

Relatie of seks met een ander gaat altijd over jezelf